![]() |
Virajlarda Yapılan Hatalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Virajlarda Yapılan HatalarArkadaslar, hepimiz motora biniyoruz ve aslinda motorlar viraj icin yapilmislar ![]() Kivrakliklariyla hafiflikleriyle ve gücleriyle bu mükemmel motorlari bir virajdan öbür viraja atip kaldirmak ve bunun zevkini yasamak istiyoruz ve hepimiz bu adrenalin pesindeyiz ![]() Ne yazikki bu zevki yasarken hatalarda yapiliyor bazende kötü sonuclara ulasabiliyor ![]() pilotun yaptigi hata sonucu oluyor ![]() Ben burda size en cok yapilan hatalari biraz olsa anlatmaya calisacagim ![]() Bunu ben perfekt kullandigim icin degil bende yapiyorum bu hatalari ![]() Amac bilelim hatamizi ve bu hatalari birdaha yapmayalim ![]() ![]() ![]() ilk basta en büyük viraj problemlerinden biri viraja yatmak, bunun sonucu yani pilot viraja motoru yatirmasina korkuyor yeteri kadar yatiramiyor vede virajdan cikip karsi yola yani karsi serite cikiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrica virajda fazla yattim korkusunu yasayip panikleyerek aninda firen basmakla motor kendisini dikiyor ve bunun sonucu genelde düsmekle bitiyor cünkü motor virajin icinde dikilip virajin disina cikiyor ![]() Birde klasik hatalardan biri viraja cok hizli geliniyior panik bir firen yapilip ama firen birakilmiyor, bunun sonucu da genelde düsmekle bitiyor cünkü motoru viraja yatiramiyorsun ![]() aslinda yapilacak cok hatalar var bunlarim hepsini yazmak imkansiz gibi birsey ama en cok yapilan hatalar 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() Bunu hepimiz basarabiliriz mühim olan antraman ![]() ![]() Hayir hizli motor kullanmak icin degil, bir gün tehlikeye girdiyimiz an motoru yatirmaya korkmamamiz icin yada fireni birakmasinida bilebilmemiz icin ![]() Motoru kullanirken stressiz rahat vede güvenli kullanmayi ögrenmemiz lazim ![]() ![]() ![]() hepinize kazasiz belasiz sürüsler arkadaslar ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|