![]() |
Her Günüm Sensin... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Günüm Sensin...HER GÜNÜM SENSİN ![]() ![]() ![]() Günlerden Pazartesi ![]() ![]() ![]() Sevdiğim senin evin neresi ![]() ![]() ![]() Sensin bu gönlümün neşeşi ![]() ![]() ![]() Sensin kalbimin tek adresi ![]() ![]() ![]() Günlerden Salı ![]() ![]() ![]() Kalbin halâ bana kapalı ![]() ![]() ![]() Ben bu aşka takılalı ![]() ![]() ![]() Bir ömür geçti sana aşık olalı ![]() ![]() ![]() Günlerden Çarşamba ![]() ![]() ![]() Kalbimdeki bu ışık bu lamba ![]() ![]() ![]() Seni sevdim ben böyle yapma ![]() ![]() ![]() Seni üzdüysem,sevdiğim, kusura bakma ![]() ![]() ![]() Günlerden Perşembe ![]() ![]() ![]() Dünya seninle toz pembe ![]() ![]() ![]() Beni bütün kalbinle sevmek senin elinde ![]() ![]() ![]() Bu aşk kalbimde halâ eski yerinde ![]() ![]() ![]() Günlerden Cuma ![]() ![]() ![]() Sakın beni düşünmeden uyuma ![]() ![]() ![]() Aşığım inan sana ![]() ![]() ![]() Kalbinin kapısını bir kerede bana arala ![]() ![]() ![]() Günlerden Cumartesi ![]() ![]() ![]() Evrendeki güzelliklerin hepsi ![]() ![]() ![]() Senin yanında sönük kalıyor kalbimin kralı ![]() ![]() ![]() Dudaklarımdaki sözler,senin sevginin ![]() ![]() ![]() İlk ve son hecesi ![]() ![]() ![]() Günlerden Pazar ![]() ![]() ![]() Benim yüreğim her günkü gibi senin için atar ![]() ![]() ![]() Sevdan volkan olmuş içimde ![]() ![]() ![]() Lavların akar ![]() ![]() ![]() Yakar aşkın içimi yakarda,yakar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|