![]() |
Bitti Mi Şimdi ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bitti Mi Şimdi ?Yok ![]() ![]() ![]() Hayır ![]() ![]() ![]() Durduracağım bu defa kendimi ![]() ![]() ![]() Ve seni ![]() ![]() ![]() Çok sonra hesap soracağım ![]() Ağlayacağım ![]() ![]() ![]() Vakti geldiğinde ![]() ![]() Öleceğim ![]() ![]() ![]() Hayır ![]() ![]() ![]() Bu defa ben senin doğmayan yanınım ![]() ![]() ![]() Bu defa böyle aciz kokan benim yanım ![]() ![]() ![]() Duyuyor musun? Evet ![]() ![]() ![]() Ve biliyorsun ![]() ![]() ![]() Hangi gölgenin şevkatin de ruhumun saklandığını ![]() ![]() ![]() Hangi duvarların beni daha çok anladığını ![]() ![]() ![]() Hangi sevdama daha çok yaslandığımı ![]() ![]() ![]() Sarıldığımı ![]() ![]() ![]() Ve her bir göz yaşında nasıl aktığımı ![]() ![]() ![]() Gözlerimden okuyorsun ![]() ![]() ![]() Dedim ya ![]() ![]() ![]() Biliyorsun ![]() ![]() ![]() Yok ![]() ![]() ![]() Hayır ![]() ![]() Ölmek için değil bu defa isyanım ![]() ![]() ![]() Yanımda duruyor senin, benden kaçan günahların ![]() ![]() ![]() Kabul ettiğim bir davanın eseri şimdi, ruhumun dilinde ![]() ![]() ![]() Dilinde bir kaç kelime ile birlikte ![]() ![]() ![]() Hani o en çok sevdiğin gülüşümün gizeminde ![]() ![]() ![]() Sessizliğim de gizledim, sevgimi ![]() ![]() ![]() Sonra kimsesizliğini ![]() ![]() ![]() Unuttuğum bir şey var ![]() ![]() ![]() Ve annemin sıcaklığı ![]() ![]() ![]() Akıp giden zaman içinde ![]() ![]() ![]() Hissettiğim bir kaç cümle var ![]() ![]() ![]() Senin bana bıraktığın son bir anı ![]() ![]() ![]() Gözlerimde yaş, cümlelerde bir dilek var ![]() ![]() ![]() Hani o en çok sevdiğin sessizliğim var ![]() ![]() ![]() Sessizim şimdi ![]() ![]() ![]() Ölümüne sessiz ![]() ![]() ![]() Yok ![]() ![]() ![]() Hayır ![]() ![]() ![]() Gitmedim ![]() ![]() ![]() Burdayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanıyorum için için ![]() ![]() ![]() Ağlıyor muyum? Farkında bile değilim ![]() ![]() ![]() Yazıyorum ![]() ![]() ![]() Akıtabildiğim kadar kanımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönüyorum sonra ![]() ![]() ![]() Geçmişimde gördüğüm yüzler geliyor aklıma ![]() ![]() ![]() Aklım avuçlarımda tuttuğum kalbimin yanında ![]() ![]() ![]() Kalbim geçmişinin heyecanı ile ![]() ![]() ![]() Hala atmakta ![]() ![]() ![]() Hüküm verdim kendime ![]() ![]() ![]() Yeminler ettim ard arda ![]() ![]() ![]() Ağlamamak ve tekrar tekrar kanamamak adına ![]() ![]() ![]() Yalanlarımla yaşayışama ![]() ![]() ![]() Her hangi bir umuduma ![]() ![]() ![]() Ve kendi aşkıma ![]() ![]() ![]() Doğmamak adına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni yazmaya karar verdim ![]() ![]() ![]() Sahi ![]() ![]() ![]() En son ne zaman bendin? Ve sen ![]() ![]() ![]() Gerçekten, kimdin? Kanıyor muyum? Acıyor muyum? Gidiyor muyum? Farkında bile değilim ![]() ![]() ![]() Yükseliyorum ben ![]() ![]() ![]() Gittikçe yakınlaştığım ![]() ![]() ![]() Nefes nefese kaldığım halde ![]() Acılarıma rağmen, yakınlaştığım bir ışık var gözümün alabildiği derinliklerde ![]() ![]() ![]() Ellerim o ışığın yalancı gölgesinde ![]() ![]() ![]() Tutmak için kendi iradesinde ![]() ![]() ![]() Nereye bakıyorsunuz? Yüzümde geçmişim mi yazılı? Utanmıyorum ![]() ![]() ![]() Niye ağlıyorsunuz? Yalandan mı bakıyorsunuz? Hey! Neden dokunmuyorsunuz? İhtiyacım var ![]() ![]() ![]() Gitmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşayamadım daha ![]() ![]() ![]() ![]() Anlasanıza ![]() ![]() ![]() Son bir defa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitti mi şimdi? Sahi ![]() ![]() ![]() Ne kadar zaman geçti ![]() ![]() ![]() Ben, öleli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|