![]() |
Ve Artık Sonundayim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ve Artık Sonundayim...Ve*artık*sonundayım…* Ve*işte*bugünde*bitti* İlk*defa*elveda*dedin*bug ün* Ve*son*defa*seni*seviyoru m* -Canım…*Bugünde*bitti* Ve*ben*gidiyorum ![]() Ve*işte*bugünde*bitti* Ağlamaklıydı*gözlerim* Seni*aramaktaydı* Senin*için*ilk*şiirimi*ya zıyorum* İlk*defa*ağlıyorum*ardınd an* Sensizlik*üzerime*kâbus*g ibi*çöküyor* Uyuyamıyorum…* Ve*işte*bu*günde*bitti* Bu*sensiz*ilk*uyanışım* İlk*isyanım*doğan*güne* Kalbim,*gözlerime*hükmedi yor* Artık*ağlayamıyorum* Bir*gün*daha*geçiyor*gidi şinden* Bir*gün*daha*bitiyor* Sanki*senin*yokluğuna*alı ştı*gözlerim* Artık*gidişine*ağlamıyoru m* Ya*da*kim*bilir;*belki*de *ağlayamıyorum* Bir*şiir*daha*yazıyor*yür eğim* Bir*isyan*daha*başlıyor*i çimde* Ve*işte*bir*gün*daha*biti yor* Ben*hala*uyuyamıyorum…* Takvimde*yepyeni*bir*sayf a* Ama*kalbimde*hala*aynı*se n* Bir*gün*diyorum;*Ya*bir*g ün*gelirsen!* Hayali*bile*güzel,*hayali *bile*bambaşka* Ve*bir*gün*daha*çabucak*g eçiyor* Ben,*o*hayali*düşünüyorum * Sen*gideli*ilk*kez*seni*g ördüm* Koştum,*ellerini*tuttum ![]() Öptüm,*kokladım…* Sen*gittiğinden*beri*ilk* kez*mutluluktan*ağladım* Ve*bir*kez*daha*aynı*ses* —*Elveda…* Tanrım!*Söyle*bana*bu*nas ıl*bir*ceza?* Gözyaşlarım*kana*bulanıyo r* Rüyam*bitiyor ![]() Bir*gün*daha*başlıyor*sen sizlikle* Sen*gideli*tam*yedi*gün*o lmuş* Yedi*ayrılık*günü,*yedi*ö lüm*günü ![]() Ağlamak*yetmiyor*artık* Gözlerinin*ışığı*gideli*g özlerimden* Önümü*göremiyorum* Ve*işte*bu*günde*bitti ![]() Tek*tesellim*o*küçücük*um udumdu* O*da*dayanamadı*bu*acıya, *beni*bırakıp*gitti* Burada*seni*beklemek*çok* zor* Sanki*yavaşça*yaklaşıyoru m*yanına* Artık*dört*bir*taraf*sen* kokuyor ![]() Ruhum*sanki*delicesine*sa na*koşuyor* Seni*ölesiye*özlüyorum…* Tanrım!*Ya*bırak*şimdi*ge ce*olsun*onu*göreyim* Canımı,*canımın*içini*ne* olur*seveyim* Sarayım*kollarıma,*bırakm ayayım ![]() Ya*da*al*beni*onun*yanına ,*onun*için*öleyim* Bak,*bu*günde*bitti* Ben*hala*onu*ölümüne*sevi yorum…* Ve*işte*sonundayım…* Yaşamak*pes*etti,*sevdama *karşı ![]() Kalbim*pes*etti…* Gözlerim*yine*gözlerine*b akıyor* Ellerim*ellerinde,*sana*g eliyorum ![]() Söylemiştim*sana*biriciği m* Seni*ölümüne*seviyorum* Ve*işte*bir*gün*daha*biti yor ![]() Ben*ölüme*mutlu*gidiyorum ![]() * ÖLÜME MUTLU GİDİYORUM |
![]() |
![]() |
|