Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edin, nokianın, sitesinden, telefonunuzu, update

Telefonunuzu Nokia'nın Sitesinden Update Edin.

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Telefonunuzu Nokia'nın Sitesinden Update Edin.

Telefonunuzu Nokia'nın Sitesinden Update Edin

http://wwwnokiacouk/A4222044

sitesinden n70,n72,6131,6630,6680,6681,6682 telleriniz için firmware update ini yapabilirsiniz yani versiyonunu yükseltebilirsiniz hem de bedavaya kolay gelsin

EĞER TELEFONUNUZUN İÇİNE SONRADAN TR DİLİNİ ATTIRDIYSANIZ DİLİNİZ DEĞİŞİYOR VE İNGİLİZCE OLUYORAMA TELEFONUNUZ TÜRKİYEDE ÜRETİLMİŞ VE DİREK TÜRKÇE MENÜ İLE GELMİŞ İSE DİLİNİZE BİRŞEY OLMUYOR!

Öncelikle nokia nın bi uyarısı oluyorTelefonunuzdan dosyalarınız gidebilir kabul edin dieYani benim ingilizcemle öle çözdümKorkudan hafıza kartını çıkarttım sorun kalmasın die

Sonra İlk önce Genel tercihe geçin sonrada bataryanın full olduğundan emin olun dioUptade olurken kapanırsa telefona zarar verebilir

Burdada Next'e tıklayınca olan uptadeleri kontrol ediyorBen daha bu ay aldığımdan bana bi uptade bulamadı bu sefer de tekrar yükselsin mi bu version diyorBen iptal ettim böle olunca tabiAma eski telefonu olanlar uptade edebilir

Önemli Not:Telefon uptade e başlarken Pc Suite ile bağlantısı kesiliyorBu yüzden korkmayınBide bişi atmaya çalışmayın eğer atılıosa bitirin öle çalıştırın programıBurdaki tüm sorumluluk size ait forumtr veya ben hiç bir şekilde sorumlu tutulamayızGüven meselesi nokia nın sitesinde sonuçta size kalmış uptade

İyi Uptadeler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com