Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açma, anlatım, resimli, sis, türkçeleştirme, yapma

Türkçeleştirme Sis Açma Sis Yapma Resimli Anlatım.

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkçeleştirme Sis Açma Sis Yapma Resimli Anlatım.

Arkadaşlar çoğu kez karşılaşıyorum nasıl türkçe yaparız nasıl sis yaparız diye artık bu olayın kimsenin tekelinde olmaması için size programlarıda ekleyip resimli olarak anlatıyorum sizden isteğim bu olayı kötü amaçlar için kullanmamanız

Arkadaşlar ben de Lui_King kardeşimizden türkçeleştirmeyi öğrendim Siz de takıldığınız yerlerde sorunlarınızı buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım

SİS AÇMA
Resmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız Orjinal Resim 689x566 ve 76KB DirResmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız Orjinal Resim 692x566 ve 106KB DirResmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız Orjinal Resim 799x598 ve 75KB Dir

UnmakeSIS Türkçe
Zip Şifresi : Zeyneddin

Türkçeleştirme

Resmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız Orjinal Resim 799x595 ve 89KB DirResmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız Orjinal Resim 800x596 ve 81KB DirResmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız Orjinal Resim 798x594 ve 75KB DirResmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız Orjinal Resim 800x594 ve 72KB DirResmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız Orjinal Resim 798x596 ve 65KB DirResmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız Orjinal Resim 795x595 ve 102KB DirResmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız Orjinal Resim 733x583 ve 100KB DirResmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız Orjinal Resim 731x581 ve 133KB DirResmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız Orjinal Resim 733x581 ve 141KB DirResmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız Orjinal Resim 801x595 ve 116KB DirResmi Büyütmek İçin Buraya Tıklayınız Orjinal Resim 733x583 ve 128KB Dir

http://filecenterorg/get2php?id=18795&file=MakeSISzip

Zip Şifresi: Zeyneddin

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com