|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| cep, değiştirme, fontunu, symbian, telefonu, tipini, yazı |
Cep Telefonu Yazı Tipini Değiştirme - Cep Telefonu Fontunu Değiştirme (Symbian Os 9X) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cep Telefonu Yazı Tipini Değiştirme - Cep Telefonu Fontunu Değiştirme (Symbian Os 9X)Cep telefonunuzun fontunu değiştirip istediğinizi seçebilirsiniz Bunun için öncelikle bir Symbian işletim sistemli telefonunuzun olması gerekmektedir Nokia'da N ve E serisi telefonlar olabilir![]() İkinci olarak bir kart okuyucumuzun (card reader) olması gerekiyor Şimdi yapmamız gerekenleri adım adım anlatayım![]() Masaüstüne yeni bir klasör açın ve klasöre fonts adını verin ![]() Telefonunuzda istediğiniz fontu bu klasörün içine kopyalayın ![]() Font dosyasının kopyala yapıştır seçeneğiyle aynı klasör içine 3 kopyasını daha alın ![]() Şimdi elimizde fonts klasörü ve içinde 4 tane font dosyamız var Yapmamız gereken bu 4 dosyayı yeniden adlandırmak![]() Font dosyalarına şu isimleri verin: nosnr60 ttfnssb60 ttfnstsb60 ttfS60ZDIGI ttfŞimdi sıra bu klasörü hafıza kartımıza kopyalamaya geldi ![]() Hafıza kartını kart okuyucuya takıp açın Açıldıktan sonra resources klasörüne girin ve hazırladığınız fonts klasörünü buraya kopyalayın![]() Hafıza kartını cep telefonunuza takın ve telefonu kapatıp açın İşte yeni fontunuz hazır Hepsi bu kadar![]() ![]() ![]() İPUCU: Peki hafıza kartında resources klasörü yoksa ne yapmalıyız? Hafıza kartınızı bilgisayara yedekledikten sonra telefona takıp formatlayın ve bilgilerinizi tekrar yükleyin ![]() |
|
|
|