Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cep, değiştirme, fontunu, symbian, telefonu, tipini, yazı

Cep Telefonu Yazı Tipini Değiştirme - Cep Telefonu Fontunu Değiştirme (Symbian Os 9X)

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cep Telefonu Yazı Tipini Değiştirme - Cep Telefonu Fontunu Değiştirme (Symbian Os 9X)

Cep telefonunuzun fontunu değiştirip istediğinizi seçebilirsiniz Bunun için öncelikle bir Symbian işletim sistemli telefonunuzun olması gerekmektedirNokia'da N ve E serisi telefonlar olabilir

İkinci olarak bir kart okuyucumuzun (card reader) olması gerekiyor Şimdi yapmamız gerekenleri adım adım anlatayım

Masaüstüne yeni bir klasör açın ve klasöre fonts adını verin

Telefonunuzda istediğiniz fontu bu klasörün içine kopyalayın

Font dosyasının kopyala yapıştır seçeneğiyle aynı klasör içine 3 kopyasını daha alın

Şimdi elimizde fonts klasörü ve içinde 4 tane font dosyamız var Yapmamız gereken bu 4 dosyayı yeniden adlandırmak

Font dosyalarına şu isimleri verin:

nosnr60ttf

nssb60ttf

nstsb60ttf

S60ZDIGIttf

Şimdi sıra bu klasörü hafıza kartımıza kopyalamaya geldi

Hafıza kartını kart okuyucuya takıp açın Açıldıktan sonra resources klasörüne girin ve hazırladığınız fonts klasörünü buraya kopyalayın

Hafıza kartını cep telefonunuza takın ve telefonu kapatıp açın İşte yeni fontunuz hazır Hepsi bu kadar

İPUCU: Peki hafıza kartında resources klasörü yoksa ne yapmalıyız?

Hafıza kartınızı bilgisayara yedekledikten sonra telefona takıp formatlayın ve bilgilerinizi tekrar yükleyin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com