Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fanatiksiniz, iphone’unuzu, quiz, tanıyorsunuz

Quiz: İphone’Unuzu Ne Kadar Tanıyorsunuz Ve Fanatiksiniz?

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Quiz: İphone’Unuzu Ne Kadar Tanıyorsunuz Ve Fanatiksiniz?

Quiz: iPhone’unuzu Ne Kadar Tanıyorsunuz ve Fanatiksiniz?

Biliyorsunuz düzenli olarak iPhone, iPad, iTunes ve App Store ile ilgili inceleme yazıları paylaşıyoruz Aslında bu hafta sonu da yine böyle bir yazı yazmayı planlıyordum Fakat blogumuzda zaman zaman yaptığımız anketlerde kullandığımız PollDady‘nin quiz (minik test) özelliği çok ilgimi çekince bu seferlik bir değişiklik yapayım istedim
Aslında niyetim ufak bir test hazırlamaktı fakat her yazıda olduğu gibi sefer de öylesine birşey hazırlamak içime sinmedi Ben de biraz uğraşarak 10 soruluk ilginç bir test hazırlamaya çalıştım Bu ilk tecrübem olduğu için çok başarılı olmamış olabilirim Bu yüzden kızarsanız hiç alınmam

Aşağıda linkini paylaştığım 10 soruluk testi hiç yardım almadan, yani kimseye sormadan ya da internette araştırmadan bir yapmaya çalışın Merak etmeyin test sonunda tüm soruların cevaplarını göreceksiniz
Eğer 10 sorunun tamamını yapabilirseniz tam bir Apple fanatiğisiniz demektir Çünkü bazı sorular ancak fanatiklerin cevaplayabileceği türden Eğer soruların %70′ini doğru cevaplayabilirseniz bu da cihazınız hakkında gerçekten iyi bilgiye sahipsiniz demektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com