Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1013, 1611, çözümü, deki, hata, ios, kodunun

İos 4.2.1'Deki 1013 Ve 1611 Hata Kodunun Çözümü

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İos 4.2.1'Deki 1013 Ve 1611 Hata Kodunun Çözümü

iOS 421 firmware dağıtıldıktan kısa bir süre sonra yükleme yapmak isteyen developer'lar bu iki hata kodu (1013 - 1611) ile karşılaştılar Tabi ki bu sırada Apple Destek Tartışma forumları şikayetlerle doldu taştı

Apple tarafından resmi bir düzeltme gelmeyeceğini duyduk, fakat aşağıdaki anlatacağım yöntem ile sorunun düzeldiğini söyleyen developer'lar var Ben deneyemedim çünkü iOS 421 yüklemedim bir sürede yüklemem, yüklemek isteyen arkadaşlar deneyebilirler

1013 ve 1611 Hata Ayıklama

Adım 1: Macintosh bilgisayarınızdan "Application" klasörünü açın

Adım 2: Buradan Utilities klasörünü açın

Adım 3: Terminal'i çalıştırın

Adım 4: Terminal satırına şunları yazıyoruz, "sudo nano /etc / hosts" (Tırnak kullanmadan) enter'a basın

Adım 5: Şifrenizi girin

Adım 6: Klavyeden aşağı ok tuşuna basarak "gsapplecom" satırını getir Bu satırın önüne imleci getirip "#" simgesini koyuyoruz

Adım 7: Kontrol+O basarak kaydedin

Adım 8 Kontrol+X' e basarak nano editörü kapatın

Adım 9 Cihazınıza yazılımı yeniden yükleyin

Bu işlemden sonra testinizi yapabilirsiniz Deneyen kullanıcılar deneyimleri ve detayları bizimle paylaşırsa seviniriz Teşekkürler

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com