İos 4.2.1'Deki 1013 Ve 1611 Hata Kodunun Çözümü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İos 4.2.1'Deki 1013 Ve 1611 Hata Kodunun ÇözümüiOS 4 2 1 firmware dağıtıldıktan kısa bir süre sonra yükleme yapmak isteyen developer'lar bu iki hata kodu (1013 - 1611) ile karşılaştılar Tabi ki bu sırada Apple Destek Tartışma forumları şikayetlerle doldu taştı![]() Apple tarafından resmi bir düzeltme gelmeyeceğini duyduk, fakat aşağıdaki anlatacağım yöntem ile sorunun düzeldiğini söyleyen developer'lar var Ben deneyemedim çünkü iOS 4 2 1 yüklemedim bir sürede yüklemem, yüklemek isteyen arkadaşlar deneyebilirler![]() 1013 ve 1611 Hata Ayıklama Adım 1: Macintosh bilgisayarınızdan "Application" klasörünü açın ![]() Adım 2: Buradan Utilities klasörünü açın ![]() Adım 3: Terminal'i çalıştırın ![]() Adım 4: Terminal satırına şunları yazıyoruz, "sudo nano /etc / hosts" (Tırnak kullanmadan) enter'a basın ![]() Adım 5: Şifrenizi girin ![]() Adım 6: Klavyeden aşağı ok tuşuna basarak "gs apple com" satırını getir Bu satırın önüne imleci getirip "#" simgesini koyuyoruz![]() Adım 7: Kontrol+O basarak kaydedin ![]() Adım 8 Kontrol+X' e basarak nano editörü kapatın![]() Adım 9 Cihazınıza yazılımı yeniden yükleyin![]() Bu işlemden sonra testinizi yapabilirsiniz Deneyen kullanıcılar deneyimleri ve detayları bizimle paylaşırsa seviniriz Teşekkürler![]() ![]() ![]() alıntıdır ![]() ![]()
|
|
|
|