Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
docka, eklemek, kullanılan, programlar, resimli, sekmesi

Dock'a Son Kullanılan Programlar Sekmesi Eklemek +Resimli+

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

1 Adım
Terminal programını Applications:Utilities dosyası içerisiden açın

2Adım
Aşağıdaki komutu kopyalayıp Terminale yapıştırın ve Enter tuşuna basıp biraz bekleyin:
defaults write comappledock persistent-others -array-add '{ "tile-data" = { "list-type" = 1; }; "tile-type" = "recents-tile"; }'

3 Adım
Aşağıdaki komutu Terminal penceresine kopyalayıp yapıştırın ve enter tuşuna basın bu komut Dock'u baştan başlatacaktır:
killall Dock

4 Adım
Artık sizinde en son kullanılan programları gösteren bir dock kısayolunuz var Eğer bu kısımdan sıkılırsanız veya artık istemiyorsanız sadece sürükleyip Dock tan atmanız yeterlidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com