Şok Şok Şok !!! Hafıza Kartının Şifresini Bulma |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şok Şok Şok !!! Hafıza Kartının Şifresini BulmaArkadaşlar aşağida lİnkte verdİğİm programi telefona kuruyoruz ![]() daha sonra programi telefonun İçİnde çaliştiriyoruz![]() program açildiktan sonra seçeneklere gİrİp "bak" yazan yerİ seçİyoruz![]() ![]() karşimiza 2-3 sn'lİk bİr görüntü gelecek![]() o görüntünün İçİnde okunabİlen kisim sİzİn şİfrenİz arkdaşlar![]() daha sonra o yazinin arkasindan "başarili" dİye bİrşey çikarsa şİfrenİz bulundu demektİr![]() bende bİzzat denedİm ve oldu![]() şİfremİ unutmuştum, bu programla şİfremİn buldum tabİ bulduğumda çok güldüm![]() orda kendİ adim çikincaUmarim İşİnİze yarar ![]() rep ve yorumlari beklİyorum![]() ![]() daha önce verİldİmİ bİlmİyorum ama gelen İstek üzerİne yayinliyorum![]() ayrıca dosya sis uzantılıdır o yüzden jad yada jar değildir![]() ![]() o şekle dönüştürmeyide ben bilmiyorum![]() saygılarMMC Password Finder alternatif link |
|
Şok Şok Şok !!! Hafıza Kartının Şifresini Bulma |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şok Şok Şok !!! Hafıza Kartının Şifresini Bulmagöz_yaşı Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar aşağida lİnkte verdİğİm programi telefona kuruyoruz ![]() daha sonra programi telefonun İçİnde çaliştiriyoruz![]() program açildiktan sonra seçeneklere gİrİp "bak" yazan yerİ seçİyoruz![]() ![]() karşimiza 2-3 sn'lİk bİr görüntü gelecek![]() o görüntünün İçİnde okunabİlen kisim sİzİn şİfrenİz arkdaşlar![]() daha sonra o yazinin arkasindan "başarili" dİye bİrşey çikarsa şİfrenİz bulundu demektİr![]() bende bİzzat denedİm ve oldu![]() şİfremİ unutmuştum, bu programla şİfremİn buldum tabİ bulduğumda çok güldüm![]() orda kendİ adim çikincaUmarim İşİnİze yarar ![]() rep ve yorumlari beklİyorum![]() ![]() daha önce verİldİmİ bİlmİyorum ama gelen İstek üzerİne yayinliyorum![]() ayrıca dosya sis uzantılıdır o yüzden jad yada jar değildir![]() ![]() o şekle dönüştürmeyide ben bilmiyorum![]() saygılarMMC Password Finder alternatif link paylaşım için teşekkürler |
|
|
|