Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gülüyor, microsoftun, yüzü

Microsoft'un Yüzü Gülüyor!

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Microsoft'un Yüzü Gülüyor!

Microsoft'un yüzü gülüyor!

Uzun zamandır beklenen satış rakamları

MS uzun zamandır gizli tutulan rakamları sonunda açıkladı: Windows Phone 7 ne kadar sattı?

Uzun zamandır telefon piyasasını meşgul eden Windows Phone 7 işletim sistemi sonunda piyasa çıktı Hem de öyle görünüyor ki yapılan bu kadar reklama değecek bir çıkış oldu
Microsoft yeni işletim sisteminin satış rakamlarını uzun zamandır gizli tutuyordu Nitekim şirketin bugün yaptığı bir açıklama ile 15 milyon Windows Phone 7 işletim sistemi satışı gerçekleştirdiği bildirildi Microsoft'un iletişimden sorumlu başkan yardımcısı Achim Berg; bu satışın, sistemin piyasaya çıktığı ilk altı hafta içerisinde gerçekleştiğini bildirdi
Berg; "WP 7 beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı Özellikle rakibi olan platformlardan bir hayli üstün bir sistem Bizim için en önemli nokta olan kullanıcı memnuniyetiyse en üst seviyede Kullanıcılarımız tarafından yapılan yorumların hepsi olumlu yönde" diyerek şirket içerisindeki memnuniyeti dile getirdi
Berg son olarak; 2011 yılının ilk aylarında kullanıcılarla buluşması beklenen yeni bir güncelleme olacağına da değindi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com