|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cep, gerekenler, girmek, için, internete, telefonundan, yapılması |
![]() |
Cep Telefonundan İnternete Girmek İçin Yapılması Gerekenler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Telefonundan İnternete Girmek İçin Yapılması GerekenlerCep Telefonlarından msn (mig33)- internet (operamini)- Twitter (MobiTwitter) Hesaplarına Giriş Yapılandırması Operamini ile cep telefonundan internete girmek, mig33 ile cep telefonundan msne girmek, MobiTwitter’dan da Cep telefonundan Twitter hesabınıza girmek için yapılandırma ayarlarını kurcalayacağız ![]() ![]() Eğer bunları kullanmıyorsanız da indirme linkleri Operamini–Wap ![]() ![]() mig33–Turkcell’in anasayfasında uygulamalar kategorsinde bu programı bulabilirsiniz ![]() MobiTwitter– Burada Kİ linkte verilmiş indirip telefonunuza atabilirsiniz ![]() Cep telefonumda vazgeçemeyeceğim üç uygulama var bunlar; Operamini adlı web tarayıcı,mig33 adlı messenger istemcisi ve son zamanlarda yaygınlaşan Twitter’ hesabına tam erişim sağlayan Mobitwitter ![]() Bu bahsettiğim uygulamaları herhangi bir java destekli telefonda uzantıları ![]() ![]() ![]() mig33 ‘ü kullanamamasının nedeni turkcell’in bize sunduğu yapılandırma ayarlarını değiştirmiş olması ![]() ![]() Yani mewvcut ayarlarla yazdığım 3 uygulamadan operamini ve mobitwitter’da sorun yok fakat mig33′te sorun var ![]() Sorunu nedeni bu ayarda paket taşıyıcının wap olması muhtemelen ![]() ![]() Fakat bu seferde operamini çalışıyor mig33 çalışıyor ama mobitwitter çalışmıyor ![]() Nokia 5310 Xpress Music gibi telefonalrda ( ![]() ![]() Ben de msne girecekken ayarlara Turkcell İnternet adını verdiğim yapılandırmayı veriyorum ![]() ![]() Siz de bu sorunu yaşıyorsanız(ki yaşadığınızı düşünüyorum) cepten msne girmek için Tercih edilen erişim noktanızı Yeni yarattığınız “Erişim Noktası” ile değiştirin ![]() Yeni Erişim Noktası İçin: -Kişisel Yapılandırma Ayarları-Yeni Ekle(Turkcell İnternet bende adı)-Erişim Noktası Ayarları -Veri Taşıyıcı:Paket Veri(olacak) -Taşıyıcı Ayarları –Paket Veir erişim noktası:İnternet (olacak) –Ağ türü: IPv4 (olacak) –Doğrulama Türü:Normal(Olacak) –Kullanıcı aDI ve Şifre bende boş ![]() Bu yapılandırmayı kaydedip Tercih edilen Erişim Noktası yaptığınızda artık mig33 ile cepten msne girebilceksiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|