![]() |
En Yeni Cep Telefonları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Yeni Cep Telefonları![]() Profil: Sağlam yapılı, büyük ve eski alışkanlıklarından kopamayan kullanıcılar için ![]() Çıkış: 2010'un üçüncü çeyreği Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 199 Euro (Kontratsız fiyat) Özellikler: Sağlam, iri tuşlu, basit menüler, alarm, ışık, Bluetooth İşletim sistemi: Özel ![]() Nokia C1-02 ![]() Profil: Kamerasız ama müzik çalma yeteneğine sahip giriş seviyesi bir cep telefonu ![]() Çıkış: 2010 Sonu Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: Yaklaşık 42 Euro (Kontratsız fiyat) Özellikler: Müzikçalar, 3 ![]() ![]() İşletim sistemi: Özel ![]() Nokia C1-01 ![]() Profil: Ucuza müzik dinleme imkanı sunan giriş seviyesi bir cep telefonu ![]() Çıkış: 2010 Sonu Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: Yaklaşık 47 Euro (Kontratsız fiyat) Özellikler: Müzikçalar, Radyo, 3 ![]() ![]() ![]() İşletim sistemi: Özel ![]() Sony Ericsson Spiro ![]() Profil: Sağlam bir kamerası olan giriş seviyesi müzik telefonu ![]() Çıkış: 2010'un üçüncü çeyreği Price: 90 Euro (Kontratsız fiyat); Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 109 Euro (Kontratsız fiyat) ![]() Özellikler: Kapsamlı Müzikçalar, RDS radyo, genişletilebilir hafıza (microSD), 2-megapiksel kamera, Bluetooth, USB, EDGE, GSM Quadband ![]() İşletim sistemi: Özel ![]() Sony Ericsson Cedar ![]() Profil: 3G gücüne sahip ucuz ve çevreci bir cep telefonu Çıkış: 2010'un üçüncü çeyreği Price: from 80 Euro (Kontratsız fiyat); Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 89 Euro (Kontratsız fiyat) ![]() Özellikler: housing made of recycled materials, energy-efficient charger, HSDPA, 2 megapixel camera, MP3 player, radyo, genişletilebilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, GSM Quadband ![]() İşletim sistemi: Özel ![]() Nokia C3 ![]() Profil: QWERTY klavye ve WiFi özellikli giriş seviyesi bir cep ![]() Çıkış: 2010 Ağustos Price: 115 Euro (Kontratsız fiyat); Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 119 Euro (Kontratsız fiyat) ![]() Özellikler: QWERTY klavye, Wi-Fi, 2 megapiksel kamera, FM radyo, Müzikçalar, genişletilebilir hafıza (microSD), EDGE, Bluetooth, USB, GSM Quadband ![]() İşletim sistemi: Özel ![]() Samsung C3300 ![]() Profil: Hesaplı bir dokunmatik Çıkış: Çıkıyor Fiyat: 85 Euro (Kontratsız fiyat); Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 139 Euro (Kontratsız fiyat) Özellikler: şeffaf çerçeve, dokunmatik ekran, 1 ![]() ![]() İşletim sistemi: Özel ![]() Sony Ericsson Yendo ![]() Profil: Dokunmatik ekrana sahip ilk Walkman modeli Çıkış: 2010'un üçüncü çeyreği Price: 110 Euro (Kontratsız fiyat); Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 119 Euro (Kontratsız fiyat) ![]() Özellikler: dokunmatik ekran, kapsamlı Walkman müzikçalar, radyo, genişletilebilir hafıza (microSD), değiştirilebilir kapak, 2-megapiksel kamera, Bluetooth, USB 2 ![]() ![]() İşletim sistemi: Özel ![]() Toshiba TG02 ![]() Profil: TG01'in varisi olan bu telefon 4 ![]() Çıkış: 2010 Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 700 Euro (Kontratsız fiyat) Özellikler: 1-GHz işlemci, kapasitif dokunmatik ekran, WiFi, HSPA, A-GPS alıcı, 3 megapiksel kamera, Bluetooth, USB, GSM Quadband ![]() İşletim sistemi: Windows Mobile 6 ![]() ![]() ![]() Acer Liquid e Ferrari Special Edition ![]() Profil: Ferrari temalı, Android işletim sistemine sahip, klas ama pahalı bir cep telefonu Çıkış: Ağustos 2010 Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 499 Euro (Kontratsız fiyat) Özellikler: Ferrari görünümü, özel melodiler-görseller-videolar, dokunmatik ekran, HSPA, WLAN, 5-megapiksel kamera, A-GPS module, a media player, genişletilebilir hafıza (microSD), Bluetooth, USB, GSM Quadband ![]() OS: Android 2 ![]() |
![]() |
![]() |
|