Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ericsson, sony, x12, xperia

Sony Ericsson Xperia X12

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sony Ericsson Xperia X12

Sony Ericsson Xperia X12

Sony Ericsson‘un bu yeni nesil akıllı telefonu olacak olan Xperia X12 tek model olarak çıkmayacak Birkaç farklı modelde piyasaya sürülecek olan oyun telefonu‘nun kod adıda Hallon olarak belirlenmiş

Haber, Uzunca bir süredir adını sürekli olarak duyduğumuz Sony Ericsson‘un oyun telefonu nihayet kendini göstermeye başladı
Gelen bilgilerde Sony Ericsson‘un bu yeni nesil akıllı telefonu olacak olan Xperia X12 tek model olarak çıkmayacak Birkaç farklı modelde piyasaya sürülecek olan oyun telefonu‘nun kod adıda Hallon olarak belirlenmiş
Sony Ericsson Hallon mobil işletim sistemi olarak son dönemin en popüler mobil işletim sistemlerinden biri olan Android 23 işletim sistemini kullanacak Yeni nesil oyun telefonu ilk olarak MT15i ve MT15a isimleri ile 2 farklı model olarak piyasaya sunulacak Daha sonra bu modellere yeni modeller eklenecek
PSP Phone olarakta bilinen 2 model daha piyasaya sürülecek Bu modellerin adlarıda R800i ve R800a olacak R800i, R800a, MT15i ve MT15a modellerinin tasarımlarıda birebir olması bekleniyor Fiyat konusunda herhangi bir bilgi bulunmayan yeni nesil oyun telefonunun ocak ayında satışa sunulması bekleniyor Teknoloji ve tasarım harikası bu telefonların resimlerini haberimizin devamında görebilirsiniz…
teknolojisokagi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com