![]() |
Microsoft &Quot;Phone 7&Quot;Ye Duacı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Microsoft &Quot;Phone 7&Quot;Ye DuacıMicrosoft "Phone 7"ye duacı Microsoft, cepteki son şansı olarak değerlendirilen Windows Phone 7 işletim sistemiyle umulmadık bir çıkış yaptı ![]() Haber, Windows Phone 7 yüklü akıllı telefon üreten HTC, Samsung ve LG, son 6 hafta içinde 1,5 milyon cihaz satıldığını açıkladılar ![]() ![]() Microsoft'un akıllı telefonlardan sorumlu üst düzey yöneticisi Achim Berg, günde ortalama 35 bin Windows Phone 7 yüklü akıllı telefon satıldığını belirterek, "Yavaş yavaş da olsa piyasada ağırlığımızı hissettirmeye başladık" dedi ![]() Nokia ile işbirliği arayışı Windows Phone 7 yüklü 10 akıllı telefon, halen 30'u aşkın ülkede satılıyor ![]() ![]() ![]() Bu arada henüz taraflarca doğrulanmasa da Microsoft'un akıllı telefonda Finlandiyalı üretici Nokia ile işbirliğine gideceği konuşuluyor ![]() Sektör uzmanları, Microsoft'un bu stratejik adımının Windows Phone 7'yi Apple iOS ve Google Android karşısında önemli oranda güçlendireceğine işaret ediyor ![]() Phone 7 işletim sisteminin esasları Phone 7, yeni arayüzüyle dikkat çekiyor ![]() ![]() Uygulamalara Apple’ın iOS’unu andıran minik ikonlarla ulaşılan yeni işletim sisteminin merkezinde, internet sörfü, e-posta kullanımı, Müzik dinleme ve video izleme gibi multimedyal unsurların kolayca kullanımı yer alıyor ![]() Kullanıcının en güncel ve en değerli bilgilerine hızlı ve kolay erişimi mümkün kılınıyor ![]() ![]() Tablet bilgisayara özel sistem hazırlığı Bu arada "Wall Street Journal" gazetesi Microsoft'un tablet bilgisayarlarda çalışacak yeni bir işletim sistemi üzerinde çalıştığını yazdı ![]() ![]() Haberde, Microsoft'un yeni sistemi Las Vegas'ta önümüzdeki ay düzenlenecek Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) tanıtmayı planladığı, ancak yeni sistemin ancak iki yıl içinde seri üretim için hazır hale geleceği belirtildi ![]() cnnturk |
![]() |
![]() |
|