Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cep, model, telefonları, yeni

Yeni Model Cep Telefonları

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni Model Cep Telefonları

Yeni Çıkan Cep Telefonları - Son Model Cep Telefonları - Alcatel OT-306 - Nokia C2-06 - Motorola Wilder - Sony Ericsson txt - Sony Ericsson txt pro

Cep telefonları artık günlük yaşantımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi Küçükten büyüğe herkesin vazgeçemediği bir araç olan telefon markaları da daha fazla kullanıcıyı elde etmek için hergün yeni modellerini piyasaya çıkarıyor İşte yeni telefon modelleri:

Alcatel OT-306

Profil: Hesaplı bir kameraya sahip müzikli bir cep

Avrupa çıkış tarihi: Ağustos 2011

Özellikler: VGA Kamera, MP3 çalıcı, FM radyo, MicroSD ile genişletilebilir bellek, GPRS, USB, çift bant GSM

İşletim sistemi: Özel

Nokia C2-06

Profil: Finlandiyalı devin ilk çift SIM kartlı cebi

Avrupa çıkış tarihi: 2011'in üçüncü çeyreği

Özellikler: Çift SIM kart slotu, 2 megapiksel kamera, müzik çalıcı, microSD ile genişletilebilir bellek, EDGE, Bluetooth, dört bant GSM

İşletim sistemi: Symbian S40

Motorola Wilder

Profil: Uygun fiyatlı işlevsel bir cep telefonu

Avrupa çıkış tarihi: Temmuz 2011

Özellikler: Sağlam kasa, 28 inç dokunmatik ekran, 2 megapiksel kamera, müzik çalıcı, microSD ile genişletilebilir bellek, EDGE, Bluetooth, dört bant GSM

Sony Ericsson txt

Profil: BlackBerry görünümünde uygun fiyatlı mesajlaşma cebi

Özellikler: Ekran altında mekanik QWERTY klavye, WLAN, EDGE, 32 megapiksel kamera, müzik çalıcı, microSD ile genişletilebilen bellek, Bluetooth, dört bantlı GSM

Sony Ericsson txt pro

Profil: Yatay QWERTY klavyeli alternatif txt modeli

Özellikler: Yandan kızaklı QWERTY klavye, WLAN, EDGE, 32 megapiksel kamera, müzik çalıcı, microSD ile genişletilebilen bellek, Bluetooth, dört bantlı GSM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com