![]() |
Yeni Model Cep Telefonları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Model Cep TelefonlarıYeni Çıkan Cep Telefonları - Son Model Cep Telefonları - Alcatel OT-306 - Nokia C2-06 - Motorola Wilder - Sony Ericsson txt - Sony Ericsson txt pro Cep telefonları artık günlük yaşantımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi ![]() ![]() Alcatel OT-306 Profil: Hesaplı bir kameraya sahip müzikli bir cep ![]() Avrupa çıkış tarihi: Ağustos 2011 Özellikler: VGA Kamera, MP3 çalıcı, FM radyo, MicroSD ile genişletilebilir bellek, GPRS, USB, çift bant GSM ![]() İşletim sistemi: Özel ![]() ![]() Nokia C2-06 Profil: Finlandiyalı devin ilk çift SIM kartlı cebi ![]() Avrupa çıkış tarihi: 2011'in üçüncü çeyreği ![]() Özellikler: Çift SIM kart slotu, 2 megapiksel kamera, müzik çalıcı, microSD ile genişletilebilir bellek, EDGE, Bluetooth, dört bant GSM ![]() İşletim sistemi: Symbian S40 ![]() ![]() Motorola Wilder Profil: Uygun fiyatlı işlevsel bir cep telefonu ![]() Avrupa çıkış tarihi: Temmuz 2011 Özellikler: Sağlam kasa, 2 ![]() ![]() İşletim sistemi: Özel ![]() ![]() Sony Ericsson txt Profil: BlackBerry görünümünde uygun fiyatlı mesajlaşma cebi ![]() Avrupa çıkış tarihi: 2011'in üçüncü çeyreği ![]() Özellikler: Ekran altında mekanik QWERTY klavye, WLAN, EDGE, 3 ![]() ![]() İşletim sistemi: Özel ![]() ![]() Sony Ericsson txt pro Profil: Yatay QWERTY klavyeli alternatif txt modeli ![]() Avrupa çıkış tarihi: 2011'in üçüncü çeyreği ![]() Özellikler: Yandan kızaklı QWERTY klavye, WLAN, EDGE, 3 ![]() ![]() İşletim sistemi: Özel ![]() |
![]() |
![]() |
|