|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 9800, blackberry, bold, fiyatı, teknik, özellikleri |
Blackberry Bold 9800 Fiyatı Ve Teknik Özellikleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Blackberry Bold 9800 Fiyatı Ve Teknik ÖzellikleriBlackBerry Bold 9800 tanıtım - BlackBerry Bold 9800 cep telefonu özellikleri BlackBerry Bold 9800 akıllı telefon diye tabir edilen smartphone piyasasına iyi bir giriş yapacağa benziyor Blackberry OS 6 0 işletim sistemi yüklü halde gelen cihazda 512 MB RAM, 4 GB dahili hafıza, 5MP kamera ve QWERTY klavye özellikleri göze ilk çarpanlar arasında diyebiliriz, daha önceki BlackBerry modelleriyle kullanıcıların beğenisini çekmeyi başaran Bold 9800 modeliyle de iyi bir başarı yakalayacağa benziyor![]() ![]() BlackBerry Bold 9800 Dokunmatik Ekran özelliği 360×480 piksel çözünürlük desteği ve sürgülü kapak QWERTY klavye ve sanal klavye kullanım özellikleri ile kullanımı oldukça rahat olacağa benziyor ![]() BlackBerry Bold 9800 Teknik Özellikleri: Blackberry OS 6 0 işletim sistemi512 MB RAM 3 2 inç TFT, 65K renkli ekranHVGA dokunmatik ekran Full QWERTY klavye Optik trackpad 3 5 mm jak girişimicroSD kart desteği Wi-Fi 802 11 b/g3G HSDPA BlackBerry OS 6 0A-GPS desteği DivX/Xvid desteği Wi-Fi 802 11n4 GB dahili hafıza Sanal klavye 5 MP kamera WebKit tarayıcısı Medya oynatıcı |
|
|
|