|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 2012, android, detaylandı, işletim, mwc, optimus, sistemli |
Mwc 2012: Android 2.3 İşletim Sistemli Lg Optimus L3 Detaylandı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mwc 2012: Android 2.3 İşletim Sistemli Lg Optimus L3 Detaylandı![]() Güney Kore'nin en büyük ikinci akıllı cep telefonu üreticisi LG Mobile, Optimus L3 modelini Mobil Dünya Kongresi kapsamında sergiledi ![]() 102 6 mm uzunluğunda, 61 6 mm genişliğinde ve 11 85 mm kalınlığında tasarıma sahip olan Optimus L3, 800 MHz frekansında faaliyet gösteren Qualcomm MSM7225A platformundan güç alıyor ve Android 2 3 Gingerbread işletim sistemini kullanıyor![]() GSM şebekesine ve HSPA (HSDPA: 3 6 Mbps) alt yapısına destek veren akıllı telefon, kamerasıyla 3 megapiksellik kareler yakalayabiliyor 3 2-inç boyutlu 240 x 320 piksel dokunmatik ekrana ve 1 GB dahili depolama kapasitesine yer verilen akıllı telefonun kapasitesinin yetersiz kaldığı durumlarda microSD kartlar devreye giriyor![]() Wi-Fi 802 11n, Bluetooth 3 0 ve A-GPS / S-GPS ile donatılan akıllı telefonda LG Mobile, 1500 mAh'lik bataryayı yeterli görmüş LG Optimus L3'ün önümüzdeki nisan ayından itibaren satışa sunulması planlanıyor donanimhaber |
|
|
|