Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dosyaları, geri, hafıza, kartından, silinen, yüklemek

Hafıza Kartından Silinen Dosyaları Geri Yüklemek

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hafıza Kartından Silinen Dosyaları Geri Yüklemek

Bu program ile CompactFlash kartları (I/II), IBM Microdrives, SmartMedia kartları,

MultiMedia kartları(MMC), Secure Digital (SD) kartları, Memory Sticks, CD/DVD diskleri

vb medyalardaki ses,yazı,görüntü ve video formatlarındaki dosyaları kurtarabilirsiniz

Tabi bir kart okuyucuya ihtiyacınız var

Kurtardığı Dosya Türleri :

Video :

MOV, RM, MP4 (MPEG-4 VIDEO), MPEG (MPEG,MP1, MP2, MPG, MPE), ASF (ASF, WMV, WM, WMA), AVI (RIFF VFORMAT)

Resim :

BMP, WMF, JPEG, GIF, ICO, PSP (PAINT SHOP PRO), CDR (COREL), XIF (XEROX IMAGE), TIFF, PSD (PHOTOSHOP), RAW, PNG

Font :

TTF (TRUE TYPE FONT)

Ses

WMA, DSS, AU, AIF, OGG, MIDI, WAV, MP3, AVR, VOC, M3U, RIFF

Ben kendim bizzat denedim 1 kaç hafta önce sildiğim resimlerin hepsini geri yükledim

MediaRescue Pro
MediaRescue Pro - Data recovery software for multimedia file retrieval

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com