|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
samsung, tanıtım, telefon, vibrant, özellikleri |
![]() |
Samsung Vibrant Özellikleri - Samsung Telefon Tanıtım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Samsung Vibrant Özellikleri - Samsung Telefon TanıtımSamsung Vibrant özellikleri - samsung telefon tanıtım ![]() Samsung Vibrant, Android 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özellikler Resimler Özellikler GENEL 2G Bant GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Bant HSDPA 900 / 1700 / 2100 Duyurulma Resmi Duyuru Yapılmadı Çıkış Tarihi Temmuz 2010 FORMAT Boyutlar 122 ![]() ![]() ![]() Ağırlık 118 gram Telefon Tipi Candybar EKRAN Ana Ekran Super AMOLED kapasitif dokunmatik, 16M Renk - TouchWiz 3 ![]() - Multi-touch - İvme sensörü - Dokunmatik kontroller - Yakınlık sensörü - Swype metin girişi Boyutlar 4 ![]() Çözünürlük 480 x 800 piksel Dış Ekran Yok SES Uyarı Türleri Titreşim, MP3 zil sesleri Hoparlör Var - 3 ![]() HAFIZA Telefon Rehberi Var, sınırsız giriş Arama Kaydı Var, sınırsız Dahili Hafıza 8 GB/16 GB depolama, 512 MB RAM Kart Girişi 32 GB’a kadar microSD VERİ GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 – 48 kbps HSCSD EDGE Class 12 3G HSDPA, 7 ![]() ![]() WiFi Wi-Fi 802 ![]() Bluetooth Var, v3 ![]() Kızılötesi Yok USB Var, v2 ![]() KAMERA Birinci 5 MP, 2592 x 1944 piksel, otofokus - Geo-tagging, dokunmatik focus, yüz ve gülümseme tanıma Video Var, 720p@30fps İkinci Var, VGA ÖZELLİKLER Mesajlar SMS, MMS, Email, Push Mail, IM, RSS Tarayıcı HTML Radyo FM Radyo Oyunlar Var Renkler Siyah ve Gri GPS A-GPS desteği Diğer Android v2 ![]() ARM Cortex A8 1 GHz işlemci Sosyal ağ entegrasyonu Dijital pusula MP4/DivX/WMV/H ![]() ![]() MP3/WAV/eAAC + / AC3/FLAC çalar Organizatör Resim / video editörü Belge editörü (Word, Excel, PowerPoint, PDF) Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Takvim, Google Talk, Picasa entegrasyon Flash Lite v3 ![]() Sesli notlar / dial / komutları T9 BATARYA Tür Standart Batarya, Li-Ion Bekleme Süresi 750 saat Konuşma Süresi 13 saat 30 dakika |
![]() |
![]() |
|