![]() |
Beni Anla(ya)Madığım Cümlelerle Vurular!... |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Beni Anla(ya)Madığım Cümlelerle Vurular!...ßeni anLa(ya)madığım cümLeLerLe vurduLar ![]() ![]() DeLi gömLeği giydirdiLer düşLerime ![]() ![]() Ne söyLesem sıradıŞı ve aykıRı sayıLdı yazıLarımda ![]() ![]() Oysa gittikçe üşüyen ßu dünYada payLaşıLan ateşLer yakMaktı amacım ![]() ![]() Ama deLi gömLeği giydirdiLer düşLerime ![]() ![]() koşarken yırtıLdım işte ![]() ![]() düş/erkendi ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi sen varsın ![]() ![]() ![]() ![]() şizofren mezarLığında ßuLup onarana kadar teL örgüLerin yırttığı oLanca sevinçLerimi ![]() ![]() KaranLık yoLLarın hep ışıksız oLduğunu söyLemediLer ßana ![]() ![]() ßen küçükken söyLeseLerdi, ßüyümezdim zaten EvvéL zaman içinde, Sağırkén yaLnızLığın ayak sésLériné ßiLmézken ßüyüménin ßu kadar çétin oLduğunu KaLmıştım kısa ßir süré MasaLLar üLkésindé ![]() ![]() Kéndi üLkémin KraLiçE'si ßéndim ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra kirLéndi toz pémbé gökyüzüm ßéynim ésarét haLkası taktıLar ![]() Zihin kéLépçém ßéndén daha ßüyük Korkarım kaLacak ta fécré kadar ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Beni Anla(ya)Madığım Cümlelerle Vurular!... |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Beni Anla(ya)Madığım Cümlelerle Vurular!...güzelmiş ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Beni Anla(ya)Madığım Cümlelerle Vurular!...okuyan gözlerine sağlık,ben teşekkür ederim! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Beni Anla(ya)Madığım Cümlelerle Vurular!...Kéndi üLkémin KraLiçE'si ßéndim ![]() ![]() ![]() ![]() emeğine yüreğine sağlık canım çok güzeldi paylaşım için teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Cevap : Beni Anla(ya)Madığım Cümlelerle Vurular!...ben teşekkür ederim cnm okuyan gözlerine sağlık! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|