![]() |
Cep Telefonu [Yardım] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Telefonu [Yardım]Telefonum 2630 ve sık sık bozuluyor yeni telefon alacağım ![]() ![]() MARKA OLARAK SAMSUNG İSTİYORUM ONUN İÇİN BURAYA YAZDIM FAKAT SAMSUNG OLMASSA DİĞERLERİ DE OLUR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cep Telefonu [Yardım] |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Telefonu [Yardım]Samsung L760 olabilir mi? GENEL 2G Bant UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Duyurulma 2007 1 ![]() Çıkış Tarihi Piyasada Değil BOYUT Telefon Tipi Kayan Kapak Ağırlık 93 g ![]() Telefon Boyutu 100 x 47 x 15 mm GÖRÜNTÜ Ekran Ölçüleri 176 x 220 piksel Renk Derinliği 256 bin renk Ekran Tipi TFT ZİL SESİ Titreşim Var Melodi Tipi Polifonik (64 Kanal), MP3 ÖZELLİKLER Bas-Konuş Yok WAP Var İşletim Sistemi Mesajlaşma SMS, EMS, MMS, E-Posta Oyun Var Kamera 2 MP, 1600x1200 piksel, video (QCIF) Renk Seçenekleri Gümüş HTML Tarayıcı Var Java MIDP 2 ![]() PIM Yok HAFIZA Hafıza Kartı microSD (TransFlash) Dahili Bellek 40 MB Yerleşik Hafızası VERİ TRANSFERİ GPRS Var HSCSD Yok EDGE Var 3G Var WLAN Yok USB Var Kızılötesi Yok Bluetooth Var Pop Yok MULTİMEDYA MP3 Çalar Var FM Radyo Var MP3/AAC/eACC/WMA çalar Blog Function Resim Editörü PİL Pil Tipi Standart Pil, Li-lon Bekleme Süresi Maksimum 370 saat Konuşma Süresi Maksimum 3 Saat 30 Dakika EK ÖZELLİKLER Ses Kaydı Yok Adres Defteri Var Alarm Var Ajanda Var Sesli Arama Yok Eller Serbest Var Saat Var T9 Var ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cep Telefonu [Yardım] |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Telefonu [Yardım]sana 3 farklı telefon önerebilirm ![]() 1 ![]() Widget menü ile dünya parmaklarınızın ucunda Bilgisayarınızdaki masa üstü deneyimini cep telefonununda yaşatacak olan widget menü ile resimler, müzik çalar, FM radyo, kısayol Facebook ve Youtube gibi uygulamalar parmaklarınızın ucuna geliyor ![]() ![]() ![]() Alışkanlıklarınızı değiştirecek teknoloji S5233 Star’ın 3’’genişliğe sahip dokunmatik ekranı sizi daha pratik bir mobil yaşama davet ediyor ![]() ![]() 'Akıllı kilit açma' özelliği sayesinde ekran kilidini açmak için daha önceden belirlediğiniz harfi parmağınız ile ekrana çizmeniz yeterli ![]() ![]() Fotoğrafçılık yeni hobiniz S5233 Star’ın 3 Megapiksel kamerası ile fotoğraf çekmek sizin için bir hobi olacak ![]() ![]() ![]() ![]() Platform Quad-Band (GSM 850-900-1800-1900 MHz) Java MIDP 2 ![]() Mobil Blog Mobil İzleyici ile çalınma durumunda cihaz takibi İmdat Mesajı ile tek tuşla yardım mesajı gönderme İş Dünyası Doküman Görüntüleme (DOC, XLS, PPS, PDF, HTML, JPG, GIF) Yazıcı Bağlantısı (Pictbridge) SyncML ile PC senkronizasyonu Dosya Yöneticisi Uçak Modu (Şebeke sinyali kapalıyken diğer özellikleri kullanabilme) Bağlantılar Kablosuz Ağ Bağlantısı (Wi-Fi 802 ![]() Bluetooth™ teknolojisi USB ile Bilgisayar Bağlantısı EDGE ile hızlı Internet GPRS Class 10 WAP 2 ![]() A2DP (Bluetooth üzerinden kablosuz müzik) Hafıza 50 MB Dinamik Hafıza MicroSD™ Artırılabilir Hafıza (8 GB'a kadar) 2000 Kişi (5 Detay) Kapasiteli Telefon Defteri 500 SMS Kapasiteli Mesaj Kutusu Ses & Müzik Eller Serbest (Speakerphone) Ortam Sesi Kayıt Stereo FM Radyo Polifonik 64 Zil Sesleri Müzik Çalar Ses Formatları: MIDI, MP3, AAC, AAC+, AMR, WAV, WMA Müzik Tanıma (çalan şarkı hangi sanatçıya ait) Fotoğraf 3,2 Megapiksel Kamera 2048 x 1536 Pixel Çözünürlük 10x Dijital Zoom Modlar: Tek, Sürekli, Panaromik, Gülümseme Yakala Efektler: Mozaik, Siyah Beyaz, Sepya, Negatif Video Hafıza İle Sınırsız Sesli Video Kaydedici (MPEG4 / H ![]() Video Oynatıcı (MPEG4 / H ![]() Eğlence Yüklü Oyunlar (Yüklenebilir) Akıllı tuş kilidi (harf algılayıcı) Hareket Algılayıcı (QWERTY kalvye) Mesajlaşma SMS (Akıllı T9 Desteği ile) EMS MMS E-mail (POP3 / IMAP4) Video Mesaj (300 KB Sınırlı) Kişisel Bilgi Yönetimi Saat Alarm Takvim Ajanda Görevler Dünya zamanı Hesap makinası Kur çevirici Kronometre Zamanlayıcı (geri sayım) Çağrı Yönetimi Titreşimli Uyarı CLIP-CLIR Arayan kişiye özel resim gösterme Gelen Arama Engelleme Ses Profilleri Kullanıcı grupları oluşturma Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi Çağrı zamanı / çağrı ücreti Kutu İçeriği Kullanım Kılavuzu Standart Pil Şarj Cihazı Kulaklıklı Mikrofon Bilgisayar Bağlantı Kablosu (DataCable) Bilgisayar Yazılım CD'si Fiyatı: 339,90 TL Satın alamak için:Hepsiburada ![]() 2 ![]() Samsung Apps'ın Eğlenceli ve Kullanışlı Uygulamaları ![]() Wave525’in sunduğu zengin gelecek nesil uygulama desteği ile hayat tarzınıza uyacak şekilde özelleştirilmiş kapsamlı bir mobil deneyimin keyfini çıkarın ![]() ![]() Sosyal Haritalama Wave525 çektiğiniz fotoğrafların konumlarını daha kolay saklamanızı sağlayan yenilikçi bir sosyal haritalama aracıyla eksiksiz olarak gelir ![]() ![]() Sezgisel TouchWiz UI 3 ![]() Gelişmiş TouchWiz UI mobil deneyiminizi daha sezgisel hale getirerek kolaylaştırır ![]() ![]() ![]() Social Hub : Her zaman, Her yerde — Deneyimlerinizi Paylaşın Telefon Rehberi pek çok SNS, IM, eposta ve takvim hesaplarınızı sorunsuz bir şekilde bir arada toplar bu sayede farklı servisleri kontrol etmek için ekstra zaman harcamazsınız ![]() - Özellikler dört kategori altında anlaşılır bir biçimde düzenlenmiştir: Bilgi, Geçmiş, Aktiviteler ve Medya Hızlı Bağlantı Wave525 size en hızlı kablosuz LAN hizmetini sunar bu sayede en sevdiğiniz oyunlardan, videolardan ve uygulamalardan keyif almak için beklemek zorunda kalmazsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanın Ötesinde Tasarım Wave525, minimal bir estetik anlayışından hoşlananlar için mükemmel, şık ve kompakt bir tasarım sunar ![]() ![]() 3,2 Megapiksel Kamera Üzerinizde cep telefonu bulunduğu sürece yanınızda ayrı bir dijital kamera taşımaya ihtiyaç duymazsınız ![]() ![]() Müzik Cep telefonunuzla istediğiniz an müzik dinleyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Fiyatı: 389,00 TL Satın almak için: Hepsiburada ![]() 3 ![]() S3850 Corby 2 Wi-fi ve gelen arama/Sms engelleme özelliğinede sahip ve 2 MP kamera ile 3 ![]() ![]() S3850 Corby 2 2 MP kamera Video kayıt ve oynatıcı 3,14 inç dokunmatik ekran Tek tuş ile sosyal ağlar (Facebook) Müzik kütüphanesi FM radyo, Evrensel 3,5mm kulaklık girişi WiFi Kablosuz internet var Gelen arama ve SMS engelleme var MicroSD hafıza kartı desteği Bluetooth / USB Kutuda ekstra siyah kapak Fiyatı: 354,24 TL Satın almak için: Hepsiburada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cep Telefonu [Yardım] |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cep Telefonu [Yardım]Wermidon Nickli Üyeden Alıntı l] 2 ![]() Samsung Apps'ın Eğlenceli ve Kullanışlı Uygulamaları ![]() Wave525?in sunduğu zengin gelecek nesil uygulama desteği ile hayat tarzınıza uyacak şekilde özelleştirilmiş kapsamlı bir mobil deneyimin keyfini çıkarın ![]() ![]() Sosyal Haritalama Wave525 çektiğiniz fotoğrafların konumlarını daha kolay saklamanızı sağlayan yenilikçi bir sosyal haritalama aracıyla eksiksiz olarak gelir ![]() ![]() Sezgisel TouchWiz UI 3 ![]() Gelişmiş TouchWiz UI mobil deneyiminizi daha sezgisel hale getirerek kolaylaştırır ![]() ![]() ![]() Social Hub : Her zaman, Her yerde ? Deneyimlerinizi Paylaşın Telefon Rehberi pek çok SNS, IM, eposta ve takvim hesaplarınızı sorunsuz bir şekilde bir arada toplar bu sayede farklı servisleri kontrol etmek için ekstra zaman harcamazsınız ![]() - Özellikler dört kategori altında anlaşılır bir biçimde düzenlenmiştir: Bilgi, Geçmiş, Aktiviteler ve Medya Hızlı Bağlantı Wave525 size en hızlı kablosuz LAN hizmetini sunar bu sayede en sevdiğiniz oyunlardan, videolardan ve uygulamalardan keyif almak için beklemek zorunda kalmazsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanın Ötesinde Tasarım Wave525, minimal bir estetik anlayışından hoşlananlar için mükemmel, şık ve kompakt bir tasarım sunar ![]() ![]() 3,2 Megapiksel Kamera Üzerinizde cep telefonu bulunduğu sürece yanınızda ayrı bir dijital kamera taşımaya ihtiyaç duymazsınız ![]() ![]() Müzik Cep telefonunuzla istediğiniz an müzik dinleyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Fiyatı: 389,00 TL Satın almak için: Hepsiburada ![]() [/url] YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|