![]() |
Kadınlar... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Kadınlar...Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında ![]() ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya, bir yazıya ![]() ![]() ![]() yani! Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur ![]() ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir ![]() değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe! İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının ![]() Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca yumruk canını çok acıtır ![]() kadının sonra ![]() ![]() ![]() yüreğine ulaşmıştır birileri ve iğneler saplamaktadır ![]() ![]() kadar karşı koyabilir ki bir kadın ![]() önce birkaç damla, sonra bir yağmur seli ![]() ![]() ![]() Sanmayın ki gidene ağlar kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu ağlatan, orada bıraktığı yaradır ![]() bile izinin kalacağını bilir kadın; o yüzden ağlar ![]() Ama bilir misiniz, ağlamak kadınları olgunlaştırır ![]() kadın yapar kadınları ![]() ![]() ağladığında çoğu insan, ağlama niye ağlıyorsun ki, değmez onun için derler ![]() ![]() kadınlar ağlamazlarsa, ölürler ![]() Ağlayarak o zehirden kurtulur kadınlar, o irini temizlerler yaralarındaki! Çünkü bilirler, o irin temizlenmezse iltihaba dönüşür yaraları ![]() ![]() ![]() Zaman geçer sonra ![]() ![]() öğrenirler, yoksa ruhlar sapkın yollara çarpar kendini ![]() doğru yolu bulması da yeni acılar demektir ![]() yüzden eninde sonunda öğrenirler kendilerine sarılmayı ![]() ![]() ![]() Çok ağlayan kadınlar, bir çok şeyden vazgeçen kadınlardır aslında ![]() damla olgunlaştırır kadınları evet ama olgunlaştıkça o safça inandıkları aşk gerçeği onların gözünde küçülür ![]() yitirir ve işte o zaman kendilerine sarılıp, yeni bir kadın yaratırlar kendilerinden ![]() ,Güçlü, yenilmez, mağrur ve aşka inanmayan ![]() ![]() ![]() İnsanlar soruyorlar çoğu zaman neden bu kadar çok bekar kadın var diye; hepsi kariyer derdinde olan ![]() ![]() Zamanında yüreklerine o kadar çok iğne saplandı ki, o kadar çok ağladılar ki! Artık kendilerinden başka bir doğru olmadığına inanıyorlar, o yüzden kendilerine sarılıyorlar ![]() sarıldıkları adamlar onları hak etmedi; hem de hiçbir zaman! Hep bir çıkarları oldu sarıldıkları adamların ![]() Niye sarılalım ki! Etrafınızda yürekten ağlayan bir kadın varsa bilin ki olgunlaşıyordur ![]() Bilin ki, gerçekleri kabul etmeye başlamıştır ![]() olmadığına inanmıştır ![]() ![]() da kim, ne diye sormayın artık ![]() sonunda kendilerine sarılırlar çünkü!
![]() |
Cevap : Kadınlar... |
![]() |
![]() |
#2 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Kadınlar..."Gidenin giderken koparttığı yerdir onu ağlatan" Ben de bu sözün şoylesini uydurmuştum :P (sanırım Uyandım! şiirinde de yazmıştım) "Sen Gittiğinde Senin İçin deyil Kopan Kalbim İçin Ağladım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kadınlar... |
![]() |
![]() |
#3 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Kadınlar...uhps ![]() ![]() teşekkür etmemişim ÖzürDilerim Ellerine ve Emeğine Sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|