![]() |
Nokia C6-01 (Ayın Telefonu) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nokia C6-01 (Ayın Telefonu)Nokia World'de duyurulmasının ardından kısa bir süre sonra ülkemizde de satışına başlanan ve büyük ilgi gören Nokia C6-01, 2011'in ilk "Ayın Telefonu" oldu ![]() Telefonun özelliklerinden kısaca bahsedersek, dört band GSM - HSDPA desteği, 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nokia C6-01, ayrıca biyoplastik ve geri dönüşümlü metal kullanılmasıyla Nokia'nın en çevreci cep telefonları arasında yer alıyor ![]() Teknik Özellikleri GENEL 3G Bant HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 /1700 - HSDPA 900 / 1900 / 2100 /1700 2G Bant GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Duyurulma 2010, Eylül Çıkış Tarihi Piyasada BOYUT Telefon Tipi Bar Tipi Ağırlık 131 g ![]() Telefon Boyutu 103 ![]() ![]() ![]() GÖRÜNTÜ Ekran Ölçüleri 360 x 640 piksel, 3 ![]() Renk Derinliği 16M Ekran Tipi AMOLED kapasitif dokunmatik Nokia -ClearBlack- ekran Proximity sensor for auto turn-off Accelerometer sensor for UI auto-rotate ZİL SESİ Titreşim Var Melodi Tipi MP3 ringtones 3 ![]() ÖZELLİKLER Bas-Konuş Yok WAP Var İşletim Sistemi Symbian^3 OS Mesajlaşma SMS, MMS, E-Posta, IM Oyun Var Kamera 8 MP, 3264 x 2448 piksel, çift LED flaş, geo-tagging, yüz tanıma, video 720@25fps, video stabilization, ikinci VGA kamera Renk Seçenekleri Gümüş, Siyah HTML Tarayıcı Var Java MIDP 2 ![]() PIM Yok HAFIZA Hafıza Kartı microSD, maks ![]() Dahili Bellek 340 MB, 256 MB RAM CPU: ARM 11 680 MHz işlemci, 3D Graphics HW accelerator VERİ TRANSFERİ GPRS Var HSCSD Var EDGE Var 3G Var WLAN Var USB Var Kızılötesi Yok Bluetooth Var Pop Yok MULTİMEDYA MP3 Çalar Var FM Radyo Var Dijital Pusula TV çıkışı SNS integration WebTV MP4/WMV/H ![]() ![]() Döküman Görüntüleme (Word, Excel, PowerPoint, PDF) Flash Lite 4 ![]() PİL Pil Tipi Standart Pil, Li-Ion 1050 mAh (BL-5CT) Bekleme Süresi Maks ![]() ![]() Konuşma Süresi Maks ![]() ![]() ![]() ![]() EK ÖZELLİKLER GPS Var Ses Kaydı Var Adres Defteri Var Alarm Var Ajanda Var Sesli Arama Yok Eller Serbest Var Saat Var T9 Var |
![]() |
![]() |
![]() |
Nokia C6-01 (Ayın Telefonu) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nokia C6-01 (Ayın Telefonu)Nokia C6-01 cep telefonu Aldım, aldım alacağıma pişman oldum, aldığımın üçüncü günü telefon kapanmaya başladı, servise gönderdim oldu diye geldi, on gün sonra telefon masanın üzerinde duruyorken kapandı, bir daha açılmadı, tekrar servise gönderildi daha haber yok ![]() Bu kadar paralar vererek iyi bir şey alalım diyoruz, iyisi böyleyse ben kötüsünden alayım, tüm telefon rehperim rendevularım notlarım silindi, paramızla razil olmak değilde nedir ![]() Almaz olaydım çok pişmanım ![]() |
![]() |
![]() |
|