![]() |
İnsanı Tuzağa Düşüren 4 Kelime. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
İnsanı Tuzağa Düşüren 4 Kelime.Eger Birisi, eğer zengin olsaydım ibadet ederdim der, Diğeri, eğer fakir olsaydım ibadet ederdim der, Öbürü, eğer genç olsaydım ibadet ederdim der, Başkası, eğer ihtiyar olsam ibadet edeceğim der ![]() İşte dilin bir fenalığı budur ![]() Neden İlim oku! Neden okuyayım? Sus! Neden susayım? Konuş! Neden konuşayım? Nedenle beden tembel olur, nedeni bırak! Nasıl İbadet et! Nasıl edeceğim? Çalış! Nasıl çalışacağım? ![]() Keşke Keşke ben zengin olsaydım, hacca giderdim ![]() ![]() Keşke ölseydim, suç işlemeseydim ![]() ![]() Bunlar hep dil illetidir ![]() ![]() ![]() Bunların tedavisi iki edepledir: 1-Ahireti dünyadan daha fazla tercih etmekle, tembellik zincirlerini koparmak ve kalbî zikretmek, 2-İşi zamanında yapmak, ertelememektir Alinti
![]() |
Cevap : İnsanı Tuzağa Düşüren 4 Kelime. |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : İnsanı Tuzağa Düşüren 4 Kelime.tşkler gülgüzeli eğeri çok kullanıyorum ama imanımı bozcak kelimelerle değil ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gulhan
|
![]() Cevap : İnsanı Tuzağa Düşüren 4 Kelime.keşkeyi çok kullanmışımdır ama keşke şeytanın sözü
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : İnsanı Tuzağa Düşüren 4 Kelime.esmer_yar,gulhan ilginizden dolayı teşekkürler arkadaşlar ![]() |
![]() |
![]() |
|