|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cep, motorola, tanıtım, telefon, telefonları |
![]() |
Motorola Cep Telefonları - Motorola Cep Telefon Tanıtım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Motorola Cep Telefonları - Motorola Cep Telefon TanıtımMotorola cep telefonları - motorola cep telefon tanıtım ![]() Marka Motorola Model Defy Form faktör Candybar Renk Black Şebeke GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G), HSUPA Servis 850, 900, 1800, 1900, 2100 Bağlantılar Bluetooth v2 ![]() Kızılötesi Hayır Wi-Fi(WLAN) Evet USB EvetMicroUSB v2 ![]() Faks / Veri Evet Ekran Ana ekran Color TFT capacitive touchscreen Renkli ekran 16 ![]() ![]() Boyutlar 93 ![]() ![]() Çözünürlük 480 x 854 piksel Dış ekran Evet Bellek Dahili bellek 2GB Harici bellek 32GB Bellek Kartı yuvaları 1 Bellek kartı tipleri MicroSD, MicroSDHC Temel özellikler Pil Standard battery, Li-Po 1540 mAh Bekleme süresi 240 Saat Konuşma süresi 6 ![]() Arama Tireşim Evet Foto ID Evet Melodiler MP3, WAV Kamera Kamera Evet Megapiksel 5 megapiksel Maks ![]() Dijital zum Yesx Optik zum Hayır Otomatik netleme Evet Flaş Evet Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Hayır Mesaj SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya FM radyo çalar Evet Java desteği Evet Ses çalar AAC, MP3, WAV, WMA Video oynatma H263, H264, MP4, WMV Özellikler Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Organiser, Voice memo, Document viewer, Photo viewer/editor Görüntülü görüşme Hayır Diğer özellikler Android OS, v2 ![]() ![]() Format Ağırlık 118 g ![]() Boyutlar (Y x G x D) 107x59x13 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|