Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatım, desire, detaylı, hd’ye, htc, sense, yüklenir

Htc Desire Hd’Ye Sense 3.0 Nasıl Yüklenir, Detaylı Anlatım!

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Htc Desire Hd’Ye Sense 3.0 Nasıl Yüklenir, Detaylı Anlatım!

HTC‘nin Desire modelleri için yazdıkları Custom ROM’larla tanınan RCMix, Desire HD için yepyeni bir ROM daha yayınladı! HTC’nin yeni amiral gemisi Sensation ile birlikte duyurduğu HTC Sense 30 Kullanıcı Arayüzünün eski modellerde yer almayacağı söylenmişti Bu ve Desire HD için yayınlanan Android Gingerbread güncellemesinde Sense 30′ın yer almaması gibi sebeplerden dolayı kullanıcılar hayal kırıklığı yaşamıştı

Boş durmayan RC Team ise Desire HD kullanıcıları için tamamen Sense 30 kullanıcı arayüzünü kullanan bir Custom ROM hazırlamış Bazı eksiklikleri bulunsa da şuana kadar tamamen Sense 30 kullanan bir Desire HD ROM’u yayınlanmamıştı
RCMix3D adlı Custom ROM; HTC Kingdom‘ın internete sızan Android 233 Gingerbread işletim sistemli, HTC Sense 30 Kullanıcı Arayüzlü ve 0816510 Build numaralı ROM’unun HTC Desire HD için port edilmesi ile oluşturulmuş HTC Desire HD’nin 800×480 piksel, Kingdom’un ise 960×540 piksel bir ekrana sahip olmasından ötürü port edilen ROM’un uygulama ve Widget’ları tekrar boyutlandırılmış v02 versiyonu yayınlanan ROM’da halen yeniden boyutlandırma konusunda uyumsuzluklar söz konusu Fakat RC Team‘in önceki Custom ROM’larından da alışık olduğumuz gibi gelişmesinin ve stabilliği yakalamasının pek uzun sürmeyecektir

Daha önce HTC Desire HD için Android Gingerbread güncellemesinin orjinal RUU dosyasını paylaşmıştık Şimdi ise HTC Sense 30′ın mükemmel animasyonlarına hayran kalan, fakat Desire HD kullanıcılarına RCMix3D’yi detaylı yükleme anlatımıyla sunuyoruz Umarız hariha Custom ROM’dan memnun kalırsınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com