Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
google, maps, yeni

Yeni Google Maps...

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni Google Maps...

İnternet düyasının en işe yarayan uygulamalarından GM ( Google Maps ) akıllı telefonlarla cebimize girince çok daha işe yarar bir hal aldı
Ancak PC'de olduğu gibi malesef telefonlarda da harita paftaları ihtiyaca göre o an yükleniyor ve kapatıp açınca aynı yerlere bakmak için aynı haritaları tekrar yüklüyorsunuz Yani sürekli bir şekilde data bağlantısına ihtiyacınız oluyor, kablosuz ya da gsm GM'in en büyük eksiği, data bağlantın yoksa harita da yok
Artık bu sorun eskide kaldı Artık GM'in indirdiği haritaları sd kartınıza depolayıp, aynı haritaları tekrar tekrar indirmeyeceksiniz
Daha önemlisi data bağlantınız yokken bile bölge haritalarına bakabileceksiniz Üstelik hem sokak haritalarını, hem uydu fotoğrafları hem de topoğrafik haritalar

Tüm bunlar GM'460'a sadece bir kaç satır eklenerek yapılmış Tek fark indirdiği haritaların tamamını sd kartta saklaması

Haydi yapalım;
1- Buradan GM BRUT'u pc'ye indirin
2- Uygulamayı sd karta taşıyın
3- sd karta taşıdığınız maps4604686-brut-renamed-tagged adlı uygulamayı telefona kurun, Kurulum zaman alabilir
4- Artık Üzerinde kırmızı harflerle BRUT yazan GM, Navigasyon ve Latitude uygulama ikonları orjinallerinin yanında belirecektir, bu normal bir durum ("sistem uygulamaları" oldukları için orjinal GM uygulamalarını kaldırmayın)
5- Haydi uygulamayı çalıştırın ve orjinal GM'den hiç farkı olmadığını göreceksiniz ŞİMDİ doğruca 6adım!!!
6- Bu adım önemli!!! uygulama açık, menu'ye bas, diğer'e bas, BRUT MODE'a bas, READ MAP FROM CACHE ve SAVE MAP FROM CACHE seçili olsun

Herkese hayırlı olsun Ben bir süredir T10'da kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım Kotadan da çok tasarruf ettim

Ek Bilgi:
Harita paftaları sd kart ana dizininde brutgooglemaps iles klasörü içindeki 3 farklı klasör ( yol, uydu foto ve topoğrafya ) içinde çok özel bir
dosyalanma sistemi ile saklanmaya başlayacaktır Belki aradabir brutgoogle maps klasörünün yedeğini bilgisayarınıza atabilirsiniz, böylece ileride gerekirse kopyala yapıştır şeklinde hayat kolaylaşır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com