Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgisayarda, kullanmak, telefondaki22, wireless

Telefondaki(2.2) Wireless İ Bilgisayarda Kullanmak

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Telefondaki(2.2) Wireless İ Bilgisayarda Kullanmak

Öncelikle kullandığım telefon HTC Wildfire 22 dir
21 lerde böyle bir özellik var mıydı hatırlamıyorum

Komşumuzun internetine telefonumla bağlandıktan sonra bunu kendi bilgisayarıma aktarmak istedim

Resimlerde de görüleceği gibi, Menü>Ayarlar>Kablosuz özelliği ve Ağlar a girip en altta Usb bağlantısını aktif yaptım Doğal olarak telefonumu bilgisayara usb kablosuyla "usb bağlantı" şeklinde bağlamış oldum

Dikkat edilirse hemen altında telefonun mobil şebekesini bilgisayarda paylaş diyor ama wireless i de paylaştığını böylece görmüş oldum

Ve bu durumda Speedtestnet - The Global Broadband Speed Test ve TTnet Hız Testi / TTnet Speed Test sitelerinde yaptığım hız testinde aldığım sonuçlar aşağıdaki gibi

Bilgisayarımda ağa tıkladığımdaki durum

ve hız testleri

Sonra bu bağlantıyı kapatıp, forumda adından çok sık bahsedilen pdaneti kurdum onunla bağlanmak istedim

Bilgisayarımdaki gösterge

Hız testleri

Sanırım 21 lerde bu özellik yok eğer yoksa pda kullanmak zorundalar, ama pdanet ile bağlandığımda hızımın neden bu kadar aşağılara indiğini doğrusu anlayamadım Neyse konu içinde telefonumdaki bir karşılaştırmayı da yapmış oldum

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com