![]() |
En İyi 20 Yeni Tablet Bilgisayar! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En İyi 20 Yeni Tablet Bilgisayar!Yıllık IFA teknoloji fuarı gerçekleşirken bu yılın en iddialı tablet bilgisayarları da bir bir ortaya çıkıyor ![]() Apple'ın herkesten önce davranarak piyasaya sürdüğü iPad pazara hakim durumda ![]() ![]() Dokunmatik ekrana sahip tablet bilgisayarlar içerisinde Windows 7 ve Android işletim sistemine sahip modeller, kendi özel kitlelerine sahipler ![]() ![]() iPad Tablet PC trendini harekete geçiren Apple'ın iPad'i oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dell Streak Dell'in Streak tableti akıllı cep telefonuyla tablet PC arasında bir yerde duruyor ![]() ![]() JooJoo Kamerası, mikrofonu, Flash video desteği ve 12 ![]() ![]() WePad iPad'den biraz daha ucuz ama 800 gram daha ağır ![]() ![]() ![]() APad Çin'den gelen bu ürün 210 dolara oldukça ekonomik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Archos 9 PC tablet Archos'un bu modeli 8 ![]() ![]() ![]() ![]() Archos 5 Internet tablet Archos cebinde taşımak isteyenler için 5 inçlik bir model de geliştirdi ![]() ![]() Samsung Galaxy Tab Supar AMOLED kapasitif ekran, Android 2 ![]() Panasonic ToughBook CF-U1 Kafe için değil saha için tasarlanmış bu tablet işkenceye son derece dayanıklı ![]() ![]() ![]() X2 iTablet Apple iTablet ismini kullanmadı ama X2 bunu kaçırmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HP Slate 500 Çıkacak çıkmayacak tartışmaları bir yana Windows 7 Premium kullanan bu model büyük özgürlük sunuyor ![]() ![]() ![]() HP Android ve/veya diğer WebOS tabletler HP'nin pil ömrü uzun olması açısından Windows 7 dışında Android ve veya WebOS tablet modelleri çıkartması da mümkün ![]() Toshiba SmartPad Toshiba'nın SmartPad modeli 10 inç ekrana, Android işletim sistemine, Nvidia Tegra 2 grafik çipine, kulaklık, USB, HDMI bağlantılarına, hafıza kartı okuyucuya, Mini USB portuna ve dahasına sahip olacak ![]() ViewSonic ViewPad 7 7 inçlik bu tablet Android işletim sistemine, 3G, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantıya, GPS'e, USB slotlarına, microSD slotuna sahip ![]() ![]() MSI Windpad 100 MSI'ın Windpad 100 tableti Windows kullanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BlacBerry BlackPad BlackBerry BlackPad dedikodularına göre iş ve multimedya amaçlı bu tablet Marvell Armada 610 çipsete sahipi full HD 1080p video desteği, 16 MP kamera ve 3D yeteneğine sahip olacak ![]() Motorola Android tablet Daha önce duyulmamış olan Motorola Android tablet resmen onaylanmadı ![]() ![]() ![]() Pegatron Masterpad Windows işletim sistemi, 11 ![]() ![]() ![]() ![]() Lenovo LePad Lenovo'nun bu modeli bir dizüstü bilgisayarın ekranı ama çıkartıldığında içerisindeki ayrı işlemci ve donanım ile tablet bilgisayar olarak kullanılabiliyor Huawei S7 Huawei de 7 inçlik bu model ile tablet işine giriyor ![]() |
![]() |
![]() |
|