Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
android, bağlanmıyor, çözümü, telefonum, wifi

Android Telefonum Wi-Fi Bağlanmıyor - Çözümü

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Android Telefonum Wi-Fi Bağlanmıyor - Çözümü

Ben galaxy ace adlı telefonumu ilk aldığımda wifi'dan kablosuz modeme bağlanmıyordu Bağlantı kesildi- ip adresi alınıyor gibi yazılar çıkıyor ve bağlanmıyordu Bağlansa bile internete girmiyordu çeşitli forumlarda araştırdım 3 günümü verdim ve en sonunda derliyip toplayıp çözümünü oluşturdum :

İlk önce pcnizden adres çubuğuna : 19216811 yazın ve enter'a basın

Karşınıza id ve şifre çıkacak id'e ''admin şifreye ise ''password'' yazın yine enter'a basın

Ve çıkan modem sitesinde ise '' KABLOSUZ'' seçeneği ardından ''GÜVENLİK'' e tıklayın

Son olarak oradaki ''Ağ kimlik denetimi''ni tıklayın oradaki WPA olan secenekleri tek tek deneyin her bir secenekte telefonunuzla bağlanmayı denemeyi unutmayın

Mutlaka birisi eşleşecektir telefonunuzla İyi Günler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com