|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ericsson, sony, tanıtım, telefon, yendo, özellikler |
![]() |
Sony Ericsson Yendo Özellikler- Sony Ericsson Telefon Tanıtım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sony Ericsson Yendo Özellikler- Sony Ericsson Telefon Tanıtım![]() Sony Ericsson Yendo, firmanın Walkman serisi altında konumlandırılan ilk dokunmatik ekranlı telefon olma özelliği taşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Özellikler GENEL 2G Bant GSM 900 / 1800 – GSM 850 / 1900 3G Bant Yok Duyurulma Haziran 2010 Çıkış Tarihi 2010 3 ![]() FORMAT Boyutlar 93 ![]() ![]() Ağırlık 81 gram Telefon Tipi Candybar EKRAN Ana Ekran TFT rezistif dokunmatik, 256K Renk Boyutlar 2 ![]() Çözünürlük 240 x 320 piksel Dış Ekran Yok SES Uyarı Türleri Titreşim, MP3 zil sesleri Hoparlör Var - 3 ![]() HAFIZA Telefon Rehberi 2000 giriş Arama Kaydı Var Dahili Hafıza 5 MB Kart Girişi 16 GB’a kadar microSD VERİ GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 – 48 kbps HSCSD EDGE Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 – 48 kbps 3G Yok WiFi Yok Bluetooth Var, v2 ![]() Kızılötesi Yok USB Var, v2 ![]() KAMERA Birinci 2 MP, 1600×1200 piksel Video Var İkinci Yok ÖZELLİKLER Mesajlar SMS, MMS, Email Tarayıcı HTML Radyo FM Radyo Oyunlar Var Renkler Siyah, Mavi, Yeşil, Turuncu, Pembe, Mor, Kırmızı, Gümüş, Beyaz, Sarı GPS Yok Diğer 156 MHz işlemci Google Search TrackID ile müzik tanıma MP4/H ![]() Walkman Shake kontrolü SensMe Facebook, Twitter uygulamaları Sesli notlar T9 BATARYA Tür Standart Batarya, Li-Po Bekleme Süresi 312 saat Konuşma Süresi 3 saat 30 dakika |
![]() |
![]() |
|