![]() |
İndirimli! |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() İndirimli!Duyguların galerisinde,
Vitrinleri seyrederdim zaman zaman ![]() Eskilerden bir sevda arardım Saf, duru, yalansız… Dolanır dururdum kendi kendime ![]() Benim gibi binlerce insanla, Dolup taşardı oralar… Devir eski devir değil artık ![]() Bir gülüşle kanın kaynadığı günler geride kalmış ![]() Ekmek para, su para, yaşamak para… İnsanların kuruş kuruş satıldığı bir dönemde, Yaşanacak aşkı aramak Biraz hayalcilik oluyor galiba ![]() Çok zaman oldu, uğramamıştım ![]() Yıkıldım…! Duyguların galerisinde, Aşkı bile satışa koymuşlar ![]() Üstelik İndirimli…! |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İndirimli! |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : İndirimli!Artık yalnızca şiirlerde ve hikayelerde biraz olsun yaşayabileceğimiz aşk hakkında tarih boyu birçok şey yazılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşımınız için teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : İndirimli!teşekkürler çok anlamlıydı ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : İndirimli!cok doğru bence yanei "Bir Gülüşle Kanın Kaynadığı Günler Geride Kalmış" teşekkürler paylaşımın için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tehlikeli
|
![]() Cevap : İndirimli!Yüreğine sağlık dediğin gibi herşey sana katılıyorum güzel ve anlamlıydu sağol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : İndirimli!emeğine yüreğine sağlık ![]() Yaşanacak aşkı aramak Biraz hayalcilik oluyor galiba ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
edenbulur23
|
![]() Cevap : İndirimli!21 ![]() ![]() ![]() ![]() paylaşımın için saol |
![]() |
![]() |
|