![]() |
Msn Kayitsiz Şartsiz 4-5 Saat 2 Kontör |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Msn Kayitsiz Şartsiz 4-5 Saat 2 KontörBu programı ben yeni kullanmaya başladım program çok kaliteli ve çok ucuz 4-5 saat kullanıyorum sadece 2 kontor gidiyor ![]() Programı R-a-p-i-d e upload ediyorum ordan indirirsiniz yada; wap ![]() ![]() Programın kullanımı : Önce ayarları yapıyorsunuz tabi ondan sonra programı açıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra size smsle bir kod gelcek yine programı açıp enter code diyeceksiniz kodu gireceksiniz ![]() sonra login diyip aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksınız ![]() ![]() program açılınca menü den msn diyip giriş yaparsınız ![]() ![]() programın linki ![]() ![]() alternative links ![]() ![]() ![]() http://wap ![]() ![]() ![]() ***Ayarlar ![]() ![]() Menü/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/Yeni hesap/Ekle/GPRS data İsim: internet APN: internet Kullanıcı kimliği: boş Şifre: boş -> Kaydet Menü/Bağlantı/İnternet ayarları/İnternet profilleri/Yeni profil/Ekle İsim: internet Kullanılan hesap: internet -> Kaydet ayarlar -bağlantı- java ayarları - kullanılan hesabı -internet seçin ***ÜCRETLENDİRME : Menü - ayarlar -çağrılar -zaman ve ücret -data sayaclarından bakabiliyorsunuz Son oturumda alınan ve gönderilen verinin toplamı 61440 byte(60Kb) olduğu zaman 1 kontör düşer hattan ![]() ***Ayrıca programı kulanırken arka fonttaki mig33 resmini değiştirebiliyorsunuz ![]() mig 33 dosyasını rarla açtığınız zaman 118*75 boyuntunda olan o resmi görüyorsunuz ![]() ![]() bu resmi silip yerine 118*75 boyuntunda olan bi resim koysak ( yani olmasını istediğimiz bir arka plan) ve bundan sonra dosyayı rarlayıp telefona yeniden attığınız zaman arka plan değişmiş oluyor ![]() ***Ayarlarda avea-telsim-turkcell farketmez standart ayarlardır( hattın gprs -internete açık olması yeterlidir) ***Programı açtınız zaman kullanbileceğiniz chat bölümü var orayı pek açmanızı tavsiye etmem veri akışı epey hızlanıyor ![]() ![]() ***Programın otomatik olarak açılmasını istemiyorsanız menü-settings-auto login off ben bunu bir arkadaştan aldım güle güle kullanın garanti siemens cx75 te denenmiştir ![]() ![]() Saygılarla |
![]() |
![]() |
|