Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi > Cep Telefonları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kayitsiz, kontör, msn, saat, şartsiz

Msn Kayitsiz Şartsiz 4-5 Saat 2 Kontör

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Msn Kayitsiz Şartsiz 4-5 Saat 2 Kontör

Bu programı ben yeni kullanmaya başladım program çok kaliteli ve çok ucuz 4-5 saat kullanıyorum sadece 2 kontor gidiyor
Programı R-a-p-i-d e upload ediyorum ordan indirirsiniz yada;
wapmig33com var burdan alabilirsiniz 60 kb dir 5-6 kontör düşer hattan!

Programın kullanımı : Önce ayarları yapıyorsunuz tabi ondan sonra programı açıyorsunuz İlk başta register demeniz gerekecek buraya yeni bir username ve password belirleyeceksiniz telefon numaranızı girebilirsiniz çok kullanuılan bi site sorun olmaz bence
sonra size smsle bir kod gelcek yine programı açıp enter code diyeceksiniz kodu gireceksiniz
sonra login diyip aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi yazacaksınız
program açılınca
menü den msn diyip giriş yaparsınız

programın linki;RapidShare: 1-Click Webhosting
alternative links
http://wapmig33com/mig33jad
***Ayarlar

Menü/Bağlantı/Data iletişimi/Data hesapları/Yeni hesap/Ekle/GPRS data

İsim: internet

APN: internet

Kullanıcı kimliği: boş

Şifre: boş -> Kaydet

Menü/Bağlantı/İnternet ayarları/İnternet profilleri/Yeni profil/Ekle

İsim: internet

Kullanılan hesap: internet -> Kaydet

ayarlar -bağlantı- java ayarları - kullanılan hesabı -internet seçin

***ÜCRETLENDİRME : Menü - ayarlar -çağrılar -zaman ve ücret -data sayaclarından bakabiliyorsunuz
Son oturumda alınan ve gönderilen verinin toplamı 61440 byte(60Kb) olduğu zaman 1 kontör düşer hattan

***Ayrıca programı kulanırken arka fonttaki mig33 resmini değiştirebiliyorsunuzNasılmı?

mig 33 dosyasını rarla açtığınız zaman 118*75 boyuntunda olan o resmi görüyorsunuz

bu resmi silip yerine 118*75 boyuntunda olan bi resim koysak ( yani olmasını istediğimiz bir arka plan)
ve bundan sonra dosyayı rarlayıp telefona yeniden attığınız zaman arka plan değişmiş oluyor

***Ayarlarda avea-telsim-turkcell farketmez standart ayarlardır( hattın gprs -internete açık olması yeterlidir)

***Programı açtınız zaman kullanbileceğiniz chat bölümü var orayı pek açmanızı tavsiye etmem veri akışı epey hızlanıyorücrete artıyor

***Programın otomatik olarak açılmasını istemiyorsanız menü-settings-auto login off
ben bunu bir arkadaştan aldım güle güle kullanın garanti siemens cx75 te denenmiştirmsn e bağlanırken kayıt olduktan sonra programın size verdiği 1 dolarla 10 tane sms veya 1 dklik arama bedava yapabilirsiniz

Saygılarla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com