|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 2yolunu, buldum, çalışmıyor, dediler, earth, google, olacak, yaptım |
Google Earth Çalışmıyor Dediler. Yaptım Olacak! 2.Yolunu Buldum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Google Earth Çalışmıyor Dediler. Yaptım Olacak! 2.Yolunu Buldumdaha önce bi yol bulmuştum ve herkesle paylaşmıştım: http://www webhatti com/network-ve-i![]() ![]() anin-yolu html (google earth çalışmıyor işte çalıştırmanın yolu)çoğu kişinin imdadına burdan ulaşmıştım çoğu kişide dnsler değiştiği halde google earth çalışmıyordu ve bu sorunuda ortadan kaldırarak herkesin google earth'ta tekrardan kavuşmasını sağlayacağım başlıyoruz:1 vereceğim linkten programı indireceğiz (virüslü mirüslü demeyin gezginler com a güvenmeyen kendini camdan aşaya atsın )2 rar arşivinden çıkartıyoruz![]() 3 programa çift tıklıyoruz![]() 4 hiç bir şeye ellemeden google earth ı çalıştırıyoruz![]() 5 keyfimize bakıyoruz![]() link:UltraSurf Download - İndir > Gezginler not 1: google earth çalışmadı demeyin biraz geç gelebiliyor dünya![]() not 2: sadece google earth değil youtube ve tüm yasaklı sitelere ıp adresini saklayarak ulaşan bir programmış bu da başka özellikleri![]() ![]() EMEĞE SAYGI Bİ DUA ETSENİZ YETERLİ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|