|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlamları, ingilizce, internette, kullanılan, kısaltmalar |
![]() |
İnternette Kullanılan İngilizce Kısaltmalar Ve Anlamları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnternette Kullanılan İngilizce Kısaltmalar Ve Anlamlarıİnternette Kullanılan İngilizce Kısaltmalar Ve Anlamları Kısa mesaj ve internet ortamındaki kısaltmaların en yaygın olarak kullanılanlarını aşağıdaki listede görebilirsiniz: AFAIK : As Far As I Know ( Bildiğim kadarıyla ) ALWZ : Always (Her zaman) ASAP : As Soon As Possible (En kısa sürede) ASL : Age, Sex, Location (Yaş, cinsiyet,yer) ATB : All the best (İyi şanslar) ATM : At The Moment (Şu anda) B4 : Before (Önce) B4N/BFN : Bye For Now (Şimdilik hoşçakal) BBL : Be Back Later ( Daha sonra döneceğim ![]() BBS : Be Back Soon ( En kısa sürede döneceğim ![]() BF : Boyfriend ( Erkek arkadaş) BHL8 : Be home late (Eve geç gideceğim ![]() BOL :Best of luck (İyi şanslar!) BRB :Be Right Back ( Hemen döneceğim ![]() BTW : By The Way (Sırası gelmişken) C? : See? (Anladın mı?) CM : Call me (Beni ara ![]() CMON : Come On (Hadi canım, ciddi misin?) CU/ CU Soon : See you soon (Görüşürüz ![]() DK : Don’t know (Bilmiyorum ![]() F2F : Face to face (Yüz yüze) PLS : Please (Lütfen) PLZ 4GV ME : Please forgive me (Lütfen beni affet ![]() SOL : Sooner or later (eninde sonunda) |
![]() |
![]() |
|