![]() |
Windows 8'İn Çıkış Tarihi Açıklandı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Windows 8'İn Çıkış Tarihi AçıklandıWindows 7 birinci yılını kutlarken Microsoft yeni bir işletim sistemi üzerinde çalışmaya başladı bile ![]() detaylar ![]() ![]() ![]() eçtiğimiz Cuma günü Windows 7 birinci yılını doldurmuş oldu ![]() etkilinliklerle kutlanan birinci yıl organizasyonu bir sonraki Windows 8 sürümü içinde resmi ipuçlarına ev sahipliği yaptı ![]() Microsoft'un açıklamasına göre Windows 7 bir yıl içerisinde 240 milyon lisans sattı ![]() ![]() ![]() Windows 8 Microsoft'un en riskli işletim sistemi olacak Windows 7'nin Satış Başarısı İlham Oldu Bu satışlardan memnun olan Microsoft bir sonraki işletim sistemleriyle ilgili ipuçları vermekten de çekinmedi ![]() ![]() Teknoloji sitesi ShiftDelete ![]() ![]() Şirket tarihinin, en çok ilgi gören işletim sisteminin piyasaya sürülüşünün üzerinden 3 sene geçtikten sonra Microsoft yeni bir sürümle Windows 7 defterini de kapatacak ![]() Ballmer'ın riskli işletim sistemi tanımı ise Microsoft'un Office 360 ile birlikte başlattığı cloud computing (bulut bilişim) tabanını Windows 8'de kullanmasından dolayı olacak ![]() |
![]() |
![]() |
|