Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
destek, explorer, internet, vermeyecek, vistaya, windows

İnternet Explorer 10, Windows Vista'ya Destek Vermeyecek

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnternet Explorer 10, Windows Vista'ya Destek Vermeyecek

Internet Explorer 10, Windows Vista'ya destek vermeyecek

Microsoft bildiğimiz gibi bundan iki gün evvel yeni Internet Explorer neslinin ilk temsilcisini yayımladı

En önemli tarafı x86 mimarisinin yanısıra ARM'ye de destek sunması olan ve bunun yanında birkaç da yeni HTML5 özelliği kazanan IE10'un bir de olumsuz bir tarafı olduğu ortaya çıktı Şöyle ki, IE10 Windows Vista işletim sistemi kullanıcıları tarafından kullanılamayacak Mevcut Windows 7 ile gelecek olan Windows 8'e yönelik geliştirilen IE10, eski işletim sistemlerine ise destek vermeyecek
Bildiğimiz üzere, IE9 ile birlikte Windows XP'ye destek vermeyi sonlandırmıştı Microsoft, işte bu hamle de demek ki eskinin tasfiye projesinde atılan ikinci adım niteliğinde Gerçi muhtemelen çok da büyük çapta olumsuz bir etki yapmayacaktır bu kısıtlama Ne de olsa Vista halihazırda Microsoft'un kısmi desteğini sürdürdüğü işletim sistemleri içerisinde en az kullanılanı Birinci sıradaysa fark kapanmış olsa da halen XP yer alıyor
Velhasıl bilginize diyelim…
Merak edenler yeni IE10'un ARM (Nvidia Tegra 2) üzerinde nasıl çalıştığına dair aşağıdaki videoya göz gezdirebilir:

YouTube - IE10 on Windows on ARM at MIX11

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com