Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hacker, işletim, sistemi

Hacker İşletim Sistemi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hacker İşletim Sistemi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hacker işletim sistemi!
Biri bizi 'işletiyor'!
15 Mart 2012 Perşembe, 15:11:00

Anonymous, sonunda işletim sistemi de yaptı:Anonymous-OS
Hack grubu Anonymous, hacker araçlarıyla yüklü kendi işletim sistemini ortaya çıkardı Ubuntu tabanlı işletim sistemi MATE adındaki arayüzü kullanıyor Bu arada grubun bazı üyeleri, işletim sistemi fikrinden uzak olduklarını açıklıyor
Hürriyet'in haberine göre grubun sloglanları ve logolarıyla bezenen Anonymous-OS, hizmeti engelleme saldırısı simülatörü Ddosim, açık tarayıcısı Sql Poison ve parola kırma aracı John the Riiber gibi hack'leme araçlarıyla geliyor

İşletim sistemi hakkında bilgilerin yer aldığı bir Tumblr blog'unda Anonymous OS'un sadece "eğitim amaçlı" ve "web sitelerinin güvenliğini denetleme amaçlı" oluşturulduğu bilgileri yer aldı Blog, işletim sisteminin web sitelerine saldırmada kullanılmaması gerektiğini, aksi halde birçok ülkede hapse düşülebileceğini de belirtiyor

Bir Anonymous Twitter beslemesi ise kullanıcıları dikkatli olmaları yönünde uyardı Zira geçtiğimiz günlerde Anonymous üyeleri, bir trojan yükleme tuzağına düşürülmüşlerdi Dolayısıyla bu işletim sisteminin de bir tuzak olma ihtimali var

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com