Uçak Yazıları... |
|
|
#1 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Uçak Yazıları...Yaklaşma Toz Olursun,Atmosferde Kaybolursun ![]() ![]() ![]() Bir Sana Doyamadım,Bir De Hostese ![]() ![]() ![]() Pistlerin Atmacası ![]() ![]() ![]() Kalbinde Yerim Yoksa Sevgilim,Farketmez Ben Kokpitte De Giderim ![]() ![]() ![]() Kuleyle Kavgalı Çilekeş Pilot ![]() ![]() ![]() Kule Kalkışıma Kızlar İnişime Hasta ![]() ![]() ![]() İstanbul-Ankara 1 saat, Sana Sevgilim 24 saat ![]() ![]() ![]() Yol Abbas'ın, Pistler AiRBus ' ın ![]() ![]() ![]() Türüblansın Ustasıyım, Gözlerinin Hastasıyım ![]() ![]() ![]() Aşkımızı Karakutuya Anlattım ![]() ![]() ![]() Sen Yenisin Dediler, Bana Ek Sefer Verdiler ![]() ![]() ![]() Tekirdağ ![]() ![]() ![]() :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: :wallbash: |
|
Cevap : Uçak Yazıları... |
|
|
#3 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Uçak Yazıları...puhuhahahaha :d oldum beaw gulmekten :d |
|
|
|
#4 |
|
tatia27
|
Cevap : Uçak Yazıları...ehhehehe çok güzeldi yawwww emegine saglık
|
|
#5 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Uçak Yazıları...teşekkür ederim tatia27 Ayrıca Diğer Arkadaşları da Beklerim Bu yazıları okumayan Bin pişman :) |
|
|
|
#6 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Uçak Yazıları...Arkadaşlar sırf konu yukarı cıksın diye msj yazmak istemiyorum ancak gercekten güzel sözler bunlar okumanızı ŞİDDET !! le tavsiye ederimm Saygılarımla ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
bukettt
|
Cevap : Uçak Yazıları...Teşekkürler güzel=)Metro yazılarınıda ben geliştirceğim Amaç çağa ayak uydurmak demi=)
|
|
|
|
#8 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Uçak Yazıları...:F olabilir doeu aslında Teşekkür ederim bukettt ilgilendiğin için :) |
|
|
|