|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anadolu, bölgesinde, tarım, yetişen, ürünler, ürünleri |
![]() |
İç Anadolu Bölgesinde Yetişen Ürünler - İç Anadolu Bölgesinde Yetişen Tarım Ürünleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İç Anadolu Bölgesinde Yetişen Ürünler - İç Anadolu Bölgesinde Yetişen Tarım Ürünleriİç Anadolu Bölgesinde Yetişen Ürünler - İç Anadolu Bölgesinde Yetişen Tarım Ürünleri Bölge ekonomisinin temeli tarıma dayanır ekili - dikili alanların oranı bakımından Marmara Bölgesi'nden sonra ikinci sırada yer alır çalışan nüfusun büyük bir kısmı tarımla uğraşır ![]() İklimin yarı kurak karakterine rağmen, çok geniş alanlar tarıma ayrılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarım ürünleri içinde tahıllar başta gelir ![]() ![]() ![]() ![]() Bölgenin sulanabilen bölümlerinde şeker pancarı tarımı yapılır ![]() ![]() ![]() İlkbahar yağışı ve yaz kuraklığı tahıla uygun ortamı oluşturmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İç Anadolu Bölgesinde Yetişen Ürünler - İç Anadolu Bölgesinde Yetişen Tarım Ürünleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İç Anadolu Bölgesinde Yetişen Ürünler - İç Anadolu Bölgesinde Yetişen Tarım Ürünleribu siteye lütfen bütün bölgelerin yetişen ürünleri harita üzerinde belirtir misiniz eğer onu da yaparsanız siteniz 100% olurdu LÜTFEN EKYİN benim tavsiyem şimdi bana diyiceksiniz kolaysa sn yap ama eğer site açtıysanız değerini ve tavsiyeleri istekleri gerçekleştirin yoksa siteniz gerçek site olmaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İç Anadolu Bölgesinde Yetişen Ürünler - İç Anadolu Bölgesinde Yetişen Tarım Ürünleribence daha resimli olarak yer katabilirsiniz ayrıca iç anadolu bölgesinde yetişen meyve ve sebzeleri bulamadım |
![]() |
![]() |
|