![]() |
Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum..Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum ![]() ![]() Özlem ![]() ![]() En mutlu özlem… sonu olan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlem Ya gelmeyeceğini, gelemeyeceğini bildiğine özlem… ya orada olduğunu bildiğin ses vermeyene özlem… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlem sevgidir… KaybøLan qùnLér qéLécékmi qéri ? Özlem güçtür ![]() ![]() Özlem varoluştur ![]() Özlem sevdandır ![]() ![]() Özlem bekleyiştir… Özlem içindeki acıdır ![]() ![]() Özlem özlememeyi hasrettir ![]() ![]() Özlem özlemeyeni özlemektir ![]() ![]() Özlem özleyeni özlemektir… Özlem gelemem diyeni bekleme güçüdür ![]() ![]() Özlem gidene ağıttır ![]() ![]() Özlem sevdana söz vermektir ![]() ![]() Özlem kalbine söz geçirememektir ![]() Özlem kaçış değil var oluştur… Özlem çaresizlik değil çaredir ![]() ![]() Özlem vazgeçmemektir ![]() Özlem kelimelerin yetersiz kaldığı andır ![]() Özlem sessizliğin çığlığıdır ![]() ![]() Özlem yaşamındır ![]() ![]() Özlem gelmeyeceğini bilerek bekleyebilmektir ![]() Özlem siyah gecelerde siyahın izi kalabilmektir ![]() ![]() Ve artık ![]() ![]() sévqiLim qittin dùşùnmédin béni
![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum.. |
![]() |
![]() |
#2 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum..ve Özlem Aşk Demek tir Tutkunun Damardaki Adrenalini Artırmasıyla da Önüne geçilemez Bir Seviyeye Gelir İşte Bu Aşkın Kimyasıdır ![]() ![]() ![]() :) Teşekkürler Tekrar Eline ve Emeğine Sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum..*KeDi KeSeN* >>ben teşekkür ederim seninde okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Seni Özlemenin Kitabini Yaziyorum..çok kibarsın sen yaf asıl ben teşekkür ederim sana :) |
![]() |
![]() |
|