![]() |
Ellerin Aşkı Kaçmış Gözlerine... |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() Ellerin Aşkı Kaçmış Gözlerine...Ellerin aşkı kaçmış senin gözlerine ![]() ![]() Gitme sırası kalbine geldiğinde alır kalemi susa susa yazarsın, dert bu ya söyletir ![]() ![]() Herhangi bir gecenin koynunda suyla ihanete uğramış bir kadeh rakı varsa, nefretle aşkı meze yapıp yuvarladınmı dibine, ''Gel keyfim gel'' diye bir şarkı düşmez insanın diline ![]() ![]() ''Hiç bir yara hiç bir zaman tam olarak iyileşmez'' derken haybeye konuşmamış Yılmaz Abi ![]() ![]() Sen kalbimden geçtin, sırtımı parçalayıp çıkan kurşun misali ![]() ![]() Sen bana benimle ihanet ettin! Gözlerinde beş vakit aşk kılmaya niyetlenmiştim oysa ![]() Ama herşey birbirinin aynısı ![]() Bu şarkıya ağlamıştım daha önce mesela, kendimi şarkılara, rakıya ve hüzünlere vurmak, en nadide alışkanlık bünyemde ![]() O gün de böyleydi işte, birileri kapımdan inadına yeni bir gece daha atarken, yapmayın diye avaz avaz susmuştum, sonra sen gitmiştin, ben çaresiz ![]() ![]() Hayat işte ![]() ![]() Başımı ellerimin arasına alıp, ne yapsam başa çıkılmayan silüetin cebimde, cebin ve cepkenin delik olmadığı aşikar üstelik ![]() Bir nevi yürünmüyor yüreğimde eski sen'lerin leşinden ![]() ![]() Ahh içimdeki kamyon ![]() ![]() Biliyorum konuşacak bir şeyimiz kalmadı artık, zamanlar haindir ama, sen yine de en güzel anılarımızı kap gel yanıma demeyeceğim, yüzündeki pavyon sarışını ihanete sövmeyeceğim, ömrümden düşe kalka sildin kendini ![]() İşte bu yüzden suskunken çıldırmayı biriktirmem, işte bu yüzden kalbim kalbinin kapılarını çarparak gitmek istiyor şimdi! Ellerin aşkı kaçmış senin gözlerine ![]() ![]() Bu defa ''bana'' müsade |
![]() |
![]() |
|