|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıköğretim, dikkatine, kayit, yapacak, yenileme, öğrencilerin |
![]() |
Açıköğretim 2007-2008 Kayit Yenileme Yapacak Öğrencilerin Dikkatine! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Açıköğretim 2007-2008 Kayit Yenileme Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin (Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans Programı hariç), 2007-2008 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri;19 Kasım 2007 tarihinde başlayacak 2007-2008 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri; 19 Kasım 2007 tarihinde başlayacak 18 Aralık 2007 tarihi mesai saati bitiminde sona erecektir ![]() Kayıt yeniletmek isteyen öğrenciler, 2007-2008 öğretim yılı öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine öğrenci Katkı Payı 1 ![]() herhangi bir şubesine T ![]() ![]() ![]() hesabı olan öğrenciler Vakıfbank İnternet sitesindeki (http://www ![]() ![]() ![]() kullanarak kayıt yenileme için ödeme yapabilirler ![]() içerisinde mazeretleri nedeniyle bankaya gidemeyen öğrenciler yakınları aracılığı ile ödeme yaptırabilirler ![]() değildirler ![]() ![]() Kayıt yenileme işleminin gerçekleşip gerçekleşmediği, bankaya ödeme yapıldıktan sonraki 2 iş günü içerisinde AöF Büro-Web Sitesine (http://aofburo ![]() ![]() ![]() edilmelidir ![]() HARç üCRETLERİ TABLOSU İçİN TIKLAYIN 18 Aralık 2007 tarihinden sonra hiç bir mazeret kabul edilmeyecek ve kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır ![]() ![]() ne sebeple olursa olsun, öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine öğrenci Katkı Payı ödemelerini yapmayan öğrenciler, 2007-2008 öğretim yılında kayıt yenileme hakkını kaybederler ![]() 2006-2007 öğretim yılında kaydını yeniletmeyip, 2007-2008 öğretim yılında kayıt yeniletmek isteyen öğrenciler de yukarıda açıklanan kayıt yenileme tarihleri içerisinde öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine öğrenci Katkı Payı 1 ![]() ![]() 2007 öğretim yılında kayıt yeniletmeyen öğrencilerin 2007-2008 öğretim yılında da kayıtlarını yeniletmemeleri halinde, Açıköğretim Sistemine Göre öğretim Yapan Fakülteler öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 10 ![]() ![]() 2007-2008 öğretim yılında ön lisansta 5 ![]() ![]() düzenlenen tanıtım kartlarını bağlı oldukları AöF bürosundan alacaklar ve kendilerinde bulunan öğrenci kimlik kartını AöF bürosuna teslim edeceklerdir ![]() Kayıt yenileten öğrenciler, ders kitaplarını ve öğrenci kimlik kartına yapıştırılacak olan 2007-2008 öğretim yılı bandrolünü, 19 Kasım 2007 tarihinden - 06 Nisan 2008 tarihi mesai bitimine kadar bağlı oldukları AöF bürosundan alacaklardır ![]() başvururken öğrenci kimlik veya tanıtım kartını mutlaka yanlarında bulundurmalıdırlar ![]() |
![]() |
![]() |
|