Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıköğretim, dikkatine, kayit, yapacak, yenileme, öğrencilerin

Açıköğretim 2007-2008 Kayit Yenileme Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Açıköğretim 2007-2008 Kayit Yenileme Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı
öğrencilerin (Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı ve Bilgi Yönetimi Ön Lisans Programı hariç), 2007-2008 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri;19 Kasım 2007 tarihinde başlayacak
2007-2008 öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri;

19 Kasım 2007 tarihinde başlayacak

18 Aralık 2007 tarihi mesai saati bitiminde sona erecektir

Kayıt yeniletmek isteyen öğrenciler, 2007-2008 öğretim yılı öğretim Gideri ve Cari Hizmet

Maliyetlerine öğrenci Katkı Payı 1 taksit tutarlarını yukarıda belirtilen tarihler arasında Vakıfbankın

herhangi bir şubesine TC kimlik numarasını bildirerek ödemek zorundadırlar Ayrıca Vakıfbankda

hesabı olan öğrenciler Vakıfbank İnternet sitesindeki (http://wwwvakifbankcomtr) Tahsilat 724 linkini

kullanarak kayıt yenileme için ödeme yapabilirler Yukarıda belirtilen kayıt yenileme tarihleri

içerisinde mazeretleri nedeniyle bankaya gidemeyen öğrenciler yakınları aracılığı ile ödeme

yaptırabilirler öğrenciler, bankadan aldıkları dekontu AöF bürosuna teslim etmek zorunda

değildirler Ancak, istendiğinde gösterebilmeleri için banka dekontunu saklamalıdırlar

Kayıt yenileme işleminin gerçekleşip gerçekleşmediği, bankaya ödeme yapıldıktan sonraki 2 iş

günü içerisinde AöF Büro-Web Sitesine (http://aofburoanadoluedutr) girilerek mutlaka kontrol

edilmelidir

HARç üCRETLERİ TABLOSU İçİN TIKLAYIN

18 Aralık 2007 tarihinden sonra hiç bir mazeret kabul edilmeyecek ve kayıt yenileme işlemi

yapılmayacaktır Kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır Belirtilen tarihler arasında her

ne sebeple olursa olsun, öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine öğrenci Katkı Payı

ödemelerini yapmayan öğrenciler, 2007-2008 öğretim yılında kayıt yenileme hakkını kaybederler

2006-2007 öğretim yılında kaydını yeniletmeyip, 2007-2008 öğretim yılında kayıt yeniletmek

isteyen öğrenciler de yukarıda açıklanan kayıt yenileme tarihleri içerisinde öğretim Gideri ve Cari

Hizmet Maliyetlerine öğrenci Katkı Payı 1 taksit tutarlarını ödeyerek kayıt yenileteceklerdir 2006-

2007 öğretim yılında kayıt yeniletmeyen öğrencilerin 2007-2008 öğretim yılında da kayıtlarını

yeniletmemeleri halinde, Açıköğretim Sistemine Göre öğretim Yapan Fakülteler öğretim ve Sınav

Yönetmeliğinin 10 maddesi gereğince kayıtları silinecek ve Fakülteleriyle ilişkileri kesilecektir

2007-2008 öğretim yılında ön lisansta 5 yılını, lisansta 8 yılını okuyacak öğrenciler, yeni

düzenlenen tanıtım kartlarını bağlı oldukları AöF bürosundan alacaklar ve kendilerinde bulunan

öğrenci kimlik kartını AöF bürosuna teslim edeceklerdir

Kayıt yenileten öğrenciler, ders kitaplarını ve öğrenci kimlik kartına yapıştırılacak olan 2007-2008

öğretim yılı bandrolünü, 19 Kasım 2007 tarihinden - 06 Nisan 2008 tarihi mesai bitimine kadar bağlı

oldukları AöF bürosundan alacaklardır öğrenciler kitap ve bandrol almak için AöF bürosuna

başvururken öğrenci kimlik veya tanıtım kartını mutlaka yanlarında bulundurmalıdırlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com