Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çukurova, sorunu, türban, üniviverstesinde

Çukurova Üniviverstesi'nde Türban Sorunu

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çukurova Üniviverstesi'nde Türban Sorunu

okundu

Bugün başlayan üniversite kayıt işlemlerinde çukurova üniversitesi'nde türban krizi yaşandıçüde 2007- 2008 eğitim- öğretim yılı yeni öğrenci kayıtları tıp ve eğitim fakültelerini kazanan öğrencilerle başladı Sabah 0800dan itibaren alınmaya başlayan kayıtlara bazı öğrenci ve veliler türbanlı geldi öğrenci işlerinin önünde açılan çadırların altında öğrenciler hem dinlendi, hem de görevlilerden kayıtlarla ilgili bilgi aldı Kampusa türbanlı giren öğrenci ve veliler binalara girmesi görevliler tarafından engellendi Bazı öğrenciler ise bu engeli aşarak, öğrenci işleri binasına türbanlı girdi fakat görevliler tarafından işlemleri tamamlanmadan çıkarıldıBİNALARA ALINMADI

çü Rektörü Prof Dr Alper Akınoğlu da kayıtların ilk günü olması nedeniyle öğrenci ve velilerin yanına giderek sohbet etti Prof Dr Akınoğlu, kayıtlar nedeniyle istisna bir durum olarak türbanlı öğrenci ve yakınlarının kampusa alındığını belirterek, Bu konuda çok titiziz Veliler öğrencileri yalnız bırakmak istemiyor Sadece kayıt döneminde türbanlı olarak üniversite kampusuna girebilirler Şu anda da binalara kesinlikle türbanlı öğrenci ya da veli almıyoruz dediBazı türbanlı öğrenciler ise kayıtlarını yaptırmak için türbanlarını dışarıda çıkarıp, peruk takarak, binaya girip işlemlerini yaptırdı Bu yıl, çüde fakültelere 3 bin 493, yüksekokullara 166, meslek yüksekokullarına 2 bin 937 olmak üzere toplam 6 bin 596 yeni öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyorKaynak: Hürriyet

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com