Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birlikte, gerekirken, neler, olmamız, yapıyoruz

Birlikte Olmamız Gerekirken Biz Neler Yapıyoruz...!

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Birlikte Olmamız Gerekirken Biz Neler Yapıyoruz...!

okundu

Aziz Şehitlerimize Saygı, Bir Bayrak da Sen Al Gel yürüyüşüne binlerce öğrenci katıldı Yürüyüş sırasında bir grup sağcı ve solcu öğrenci arasında arbede yaşandı

HAKKARİ'de şehit düşen askerler için çukurova üniversitesi (çü) Atatürkçü Düşünce Kolu tarafından düzenlenen 'Aziz Şehitlerimize Saygı, Bir Bayrak da Sen Al Gel' yürüyüşüne binlerce öğrenci katıldı Yürüyüş sırasında bir grup sağcı ve solcu öğrenci arasında arbede yaşandı

çü öğrencileri saat 1130'da Kültür Müdürlüğü önünde ellerinde bayraklarla bir araya geldi çağ üniversitesi öğrencilerinin de gelmesiyle toplanan yaklaşık 10 bin kişi yolun tarafının trafiğe kapatılması üzerine yürüyüşe geçti Gazilerin de katıldığı yürüyüşte sloganlar atıldı Alkış ve ıslıkların çalındığı yürüyüşte çü Balcalı Hastanesi personeli öğrencilere eşlik etti Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyen kalabalık burada toplandı Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunması ardından öğrenciler 'içtima' durumuna geçti

Şürüyüş sırasında kalabalıktan kopan bir grup öğrenci solcu öğrencilerin bulunduğu 'R1' derslikleri önüne gitti Burada solcu öğrencilerle tartışmaya başlayan gruba çevik Kuvvet müdahale etti Solcu öğrencilere ait olan dergi ve gazeteler, sağcı öğrenciler tarafından ateşe verildi Kaynak:Eğitim Gazetesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com