![]() |
Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımıokundu FIRAT üNİVERSİTESİ REKTöRLüĞüNDEN üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokullarına 2547 Sayılı Kanun ile öğretim üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır ![]() 1- Atamalarda, üniversitemiz Senatosunun 19 ![]() ![]() ![]() 2- Profesör ve Doçent kadroları daimi statüdedir, 3- Tüm adayların, ilan tarihinden itibaren son başvuru tarihine kadar atanmak istedikleri kadroyu belirten bir dilekçe ile Rektörlüğümüze başvurmaları, dilekçelerine özgeçmiş, öğrenim belgesi, onaylı nüfus cüzdan örneği ve 2 adet fotoğraf eklemeleri, 4- Profesör kadrolarına başvuran adayların, özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgelerini, bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten lisansüstü çalışmalarını, üniversite veya İleri Teknoloji Enstitülerine katkılarını kapsayan 6 adet dosyayı Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri, 5- Doçent Kadrosuna başvuran adayların, Doçentlik Başarı belgelerini, özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 adet dosyayı Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri, 6- Yardımcı doçent adaylarının, doktora ve yabancı dil başarı belgeleri (KPDS veya üDSden 55 (ellibeş) veya daha yukarı)nin onaylı birer örneği ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan 4 dosyayı eklemeleri gerekir ![]() ![]() 7- Süresi içerisinde yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecek, postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
|