Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kampüs, seçimi, yeni, yeri, üniversitelerin

Yeni Üniversitelerin Kampüs Yeri Seçimi

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeni Üniversitelerin Kampüs Yeri Seçimi

okundu

Bu yıl kurulan 17 devlet üniversitesinin kampüs yerinin seçimi, geçen yıl kurulan 15 üniversitenin kampüs yerinin seçiminde uygulanacak yöntemle yapılacak

Bakanlar Kurulu'nun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandıBuna göre, ''2007 Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesine Dair Karar''ın 13'üncü maddesinin üçüncü fıkrasında değişiklik yapıldı Geçen yıl kurulan 15 devlet üniversitesi için geçerli olan fıkra, ''1 Mart 2006 tarihli ve 5467 sayılı Kanun ile kurulan 15 devlet üniversitesi ile 17 Mayıs 2007 tarihli ve 5662 sayılı Kanun'la kurulan 17 devlet üniversitesinin kampüs yerinin seçimine, Maliye Bakanlığı müsteşarının koordinatörlüğünde, Devlet Planlama Teşkilatı müsteşarı, Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu genel müdürü, ilgili üniversitenin kurulduğu ildeki vali ve belediye başkanı ile üniversitenin rektöründen müteşekkil bir kurul karar verir'' şeklinde değiştirildiKaynak:AA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com