Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bin, burs, öğrenciye

20 Bin Öğrenciye Burs..

Eski 07-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

20 Bin Öğrenciye Burs..

Ankara Büyükşehir Belediyesince 2000 yılında eğitime destek amacıyla başlatılan ve her yıl dar gelirli öğrencilerin yararlandığı burs başvuruları 22 Eylülde başlayacak
Bu yıl da internet üzerinden başvurunun yapılacağı burs için 7 bin 500 ilköğretim öğrencisine 20 YTL, 5 bin lise öğrencisine 25 YTL ve 7 bin 500 üniversite öğrencisine de 50 YTL aylık karşılıksız burs ödemesi yapılacak

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı ömer öksüz, burslarla ilgili yaptığı yazılı açıklamada 2008- 2009 eğitim -öğretim yılında toplam 20 bin öğrenciye burs verileceğini kaydetti Her yıl eğitim- öğretim yılının başlamasıyla birlikte düzenli olarak burs verdiklerini belirten öksüz, burs almaya hak kazanan öğrencilerin başvurulardaki beyanlarına göre yapılacak puanlamayla belirleneceğini belirttiBurs değerlendirmesinde anne ve babanın iş, gelir ve sosyal güvenlik durumu ile okuyan kardeş sayısı gibi etkenlerin rol oynayacağını kaydeden ömer öksüz, bu nedenle beyanların kesinlikle doğru olarak bildirilmesini istedi öksüz, burslara Ankarada okuyan veya ailesi Ankarada ikamet edip de Ankara dışında eğitim gören öğrencilerin de başvurabileceğini ifade ettiBurs başvuruları wwwankarabeltr adresinden yapılabilecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com